Online Doorlopende reisverzekering vergelijken – Bereken goedkoopste verzekering

 • Online afsluiten en direct verzekeren
 • Binnen 5 minuten verzekerd
 • Bereken en zoek de goedkoopste doorlopende reisverzekering
 • Altijd telefonisch bereikbaar

Doorlopende reisverzekering vergelijken

Op reis kunnen er een hoop gebeurtenissen plaatsvinden waardoor u schade lijdt. Uw bagage kan beschadigd raken of uw portemonnee kan gestolen worden. Maar ook schade aan uzelf. Als u bijvoorbeeld in het ziekenhuis terecht komt in het buitenland kan dit tot hoge kosten lijden, die niet altijd vergoed worden door uw Nederlandse zorgverzekering. Met een goede doorlopende reisverzekering hoeft u zich over het financiële aspect van deze dit soort risico’s geen zorgen te maken. Via Direct Verzeker.nl kunt u online doorlopende reisverzekeringen vergelijken. Op deze wijze vindt u direct de goedkoopste verzekering.

Een reisverzekering vergelijken, hoe werkt het?

Het is simpel. Op deze pagina vindt u een formulier waarop u enkele gegevens dient in te vullen. Deze gegevens worden alleen gebruikt om een overzicht met verzekeringen voor u samen te stellen. Als u na het berekenen van de doorlopende reisverzekeringen een verzekering tegenkomt die u wilt afsluiten dan kan dit binnen 5 minuten. Kies de verzekering en ga verder met afsluiten. U doorloopt enkele stappen en u bent direct verzekerd.

Tips reisverzekering vergelijken

Ben je op zoek naar een goedkope reisverzekering en ga je reisverzekeringen vergelijken? Dan zijn er een aantal zaken die je in je achterhoofd kunt houden bij het berekenen en afsluiten van de verzekering.

Kortlopende- of doorlopende reisverzekering
Je moet eerst kiezen of je een doorlopende reisverzekering of een kortlopende reisverzekering gaat vergelijken. Een doorlopende reisverzekering is vaak goedkoper. Wanneer je langer dan drie weken op vakantie gaat of met je gezin langer dan twee weken op vakantie gaat dan is het vrijwel altijd goedkoper om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Dan ben je ook nog eens het hele jaar door verzekerd.

Reisverzekering met goede dekking
Een doorlopende reisverzekering bestaat uit een basisverzekering met extra dekkingen. Zorg dat je de juiste dekkingen op je verzekering hebt. Ga je op wintersport? Dan is het wel zo slim om een wintersportdekking te hebben. Verdiep je zelf goed in welke dekking jij op je reisverzekering wilt hebben voor je verzekeringen gaat vergelijken.

Wij maken voor de beoordeling van onze dienstverlening gebruik van het beoordelingssysteem van KiyOh. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de beoordelingen 100% onafhankelijk zijn. Per 1 januari 2014 krijgen al onze relaties een beoordelingsformulier toegestuurd.

Weblog

 • Heeft u uw reisverzekering al geregeld voor de aankomende zomervakantie?

  23 april 2018 | Categorie: Reisverzekeringen

  De zomervakantie staat weer voor de deur! Ongetwijfeld heeft u uw reis al geboekt en het één en ander voorbereid. Heeft u ook aan uw reisverzekering gedacht? Een reisverzekering kunt u kort voor uw vakantie nog afsluiten en is zeer belangrijk. Zonder reisverzekering op vakantie gaan brengt vele risico’s met zich mee. Graag leggen wij […]

 • Nederlanders het liefst met de auto op vakantie

  18 augustus 2016 | Categorie: Algemeen

  De zomervakantie in Nederland is inmiddels al weer een aantal weken onderweg. Traditiegetrouw gaan de meeste Nederlanders op vakantie in de maanden juli en augustus. Uit jaarlijks onderzoek van Stena Line (auto vakantie rapport) blijkt dat de auto al jaren het favoriete vervoersmiddel is om mee op vakantie te gaan. Wij vroegen ons af hoeveel […]

 • 7 Tips om schade te voorkomen als je op reis gaat

  24 mei 2016 | Categorie: Reisverzekeringen

  Tijdens een reis op vakantie letten veel mensen beter op hun spellen dan normaal. Misschien herken je het wel. Als je naar een toeristische bestemming gaat ben je alert op bijvoorbeeld zakkenrollers. Ga je naar de camping, dan denk je goed na over waar in je tent of caravan je je waardevolle spullen legt. Maar […]

 • Wat is een doorlopende reisverzekering?

  6 november 2015 | Categorie: Reisverzekeringen

  Als je op reis gaat dan loop je extra risico’s. Je hebt allerlei spullen bij je die je tijdens je reis kunt verliezen. Niet alleen je koffer, maar ook je zonnebril, sieraden, portemonnee en zo voort.  Je kunt tijdens je reis letsel oplopen met alle (financiële) gevolgen van dien. Het kan ook zo zijn dat je […]