Rechtsbijstandverzekering vergelijken

 • Bespaar veel geld op uw rechtsbijstandverzekering
 • Snel de rechtsbijstandsverzekeringen van DAS en ARAG vergelijken
 • Onafhankelijk vergelijken

Rechtsbijstand verzekering Vergelijken – DAS

Met DAS Particulier Basis verzekert u zich voor de meest voorkomende juridische risico’s tegen een aantrekkelijk tarief. Het is mogelijk om extra dekking te verkrijgen. Hiervoor kunt u diverse extra modules aan uw rechtsbijstandverzekering toevoegen:

Module Werk
Voor juridische meningsverschillen waar u als particulier mee te maken kunt krijgen. Werk geldt voor alle geschillen die direct te maken hebben met het werk op zich.

Module Wonen consumeren
Heeft betrekking op geschillen die te maken hebben met Wonen consumeren.

Module Belasting, Vermogen en Scheiding
Verzekering voor geschillen met uw belastinginspecteur over uw vermogen en scheiding.

 

Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen online – ARAG

ARAG kent 2 types rechtsbijstandverzekeringen die u bij DirectVerzekerd.nl online kunt vergelijken en afsluiten.

ARAG Rechtsbijstand

Module A – Verkeer
Verzekert u van rechtsbijstand bij juridische geschillen als gevolg van uw deelname aan het verkeer.

Module B – Consument & Wonen
Voor juridische meningsverschillen waar u als particulier mee te maken kunt krijgen. Woonzaken geldt voor alle geschillen die direct te maken hebben met het wonen op zich.

Module C – Inkomen
Heeft betrekking op geschillen die te maken hebben met uw inkomen.

Module D – Fiscaal & Vermogen
Verzekering voor geschillen met uw belastinginspecteur over uw inkomsten- en vermogensbelasting. Ook conflicten over successierecht en onroerende- zaakbelasting vallen onder de dekking.

ARAG Flex Rechtsbijstand

Module A – Verkeer
Verzekert u van rechtsbijstand bij juridische geschillen als gevolg van uw deelname aan het verkeer.

Module B – Consument & Wonen
Voor juridische meningsverschillen waar u als particulier mee te maken kunt krijgen. Woonzaken geldt voor alle geschillen die direct te maken hebben met het wonen op zich.

Module C – Inkomen
Heeft betrekking op geschillen die te maken hebben met uw inkomen;

Wij maken voor de beoordeling van onze dienstverlening gebruik van het beoordelingssysteem van KiyOh. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de beoordelingen 100% onafhankelijk zijn. Per 1 januari 2014 krijgen al onze relaties een beoordelingsformulier toegestuurd.

Weblog

 • Autoverzekering met rechtsbijstandverzekering, of niet?

  2 november 2015 | Categorie: Autoverzekeringen

  Een (bestel)autoverzekering afsluiten kun je combineren met het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering voor motorrijtuigen. Wanneer je door jouw deelname aan het verkeer in een juridische conflict komt kun je met deze dekking juridisch advies of indien nodig zelfs professionele rechtshulp, zoals een advocaat. Het kan zo zijn dat je al een rechtsbijstandverzekering voor verkeer hebt […]

 • Social media op (en over) het werk? Let op de gevolgen!

  28 mei 2015 | Categorie: Rechtsbijstandverzekering

  Social Media is momenteel niet meer weg te denken in onze samenleving. Zo heeft Facebook maar liefst 9,2 miljoen geregistreerde accounts in Nederland. Tel hierbij op dat Twitter 5 miljoen Nederlandse gebruikers heeft en je komt tot de conclusie dat onze bevolking redelijk actief is op Social Media. Kijk echter uit met wat je op […]

 • 5 dingen die je moet weten over een rechtsbijstand verzekering

  5 januari 2015 | Categorie: Rechtsbijstandverzekering

  Er zijn verschillende situaties waarbij je professionele juridische hulp goed kunt gebruiken. De kosten van een advocaat en een mogelijk proces kunnen echter erg hoog zijn. Kosten die je vaak niet hebt voorzien. Daarom is het verstandig om een goede rechtsbijstand verzekering af te sluiten die de verschillende juridische kosten dekt. Maar waar moet je […]

 • Rechtsbijstandverzekering bij ontslag

  22 september 2014 | Categorie: Rechtsbijstandverzekering

  Als je in een situatie komt dat je mogelijk ontslagen wordt dan wil je graag weten wat je rechten zijn. Mag een werkgever jou wel zomaar ontslaan? Klopt het dat je ‘een aantal maanden salaris’ meekrijgt? Hoeveel eigenlijk? Als je een rechtsbijstandverzekering hebt afgesloten dan kan een adviseur van de verzekeraar jou hier antwoord opgeven. […]