Autoverzekering regelen op zaterdag of zondag? Dat kan online bij Direct Verzekerd

23 May 2016 | Categorie: Autoverzekeringen

Ga je zaterdag of zondag je nieuwe auto ophalen? Dan wil je hier natuurlijk gelijk in rijden. Maar voordat je met je auto mag gaan rijden heb je wel een autoverzekering nodig. Deze is namelijk wetteleijk verplicht in Nederland. Gelukkig is het via DirectVerzekerd ook op zaterdag en zondag mogelijk om je auto te verzekeren. Geheel online en je kunt direct in je auto rijden.

Direct vergelijken & afsluiten

 

Autoverzekering op zaterdag of zondag

Als je op zaterdag of zondag je auto verzekerd via onze website dan ben je vrijwel altijd direct verzekerd en kun je meteen met je auto de weg op. Op onze website kun je autoverzekeringen vergelijken en meteen online je autoverzekering afsluiten. Je hoeft hiervoor dus niet op kantoor langs te komen of te wachten op papieren. Je krijgt een voorlopige dekking en deze is geldig op zowel zaterdag als zondag. Zodra de aanvraag is geaccepteerd door de verzekeraar krijg je ook een polisblad en polisvoorwaarden.

Verzeker je auto nu in 2 minuten!

Nu vergelijken en afsluiten

 

auto verzekeren zaterdag zondag

Online verzekeren in het weekend, doordeweeks gewoon bereikbaar

Je kunt heel het weekend je auto verzekeren, dus ook op zaterdag en zondag. Op deze dagen kun je online je autoverzekering bij ons afsluiten. Doordeweeks staan onze medewerkers gewoon voor je klaar. Je kunt bij ons dus online terecht, maar het is op werkdagen ook altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij helpen je dan graag verder!