Autoverzekering online: offerte of direct afsluiten

19 September 2014 | Categorie: Autoverzekeringen

Je hebt een auto gekocht en ben je online aan het zoeken naar een geschikte autoverzekering. Het kan natuurlijk goed dat je wel online een offerte op wilt vragen, maar nog niet meteen een autoverzekering wilt afsluiten. Als je al je gegevens hebt ingevuld en offerte van de autoverzekering in beeld hebt is het wel zo makkelijk als je de offerte kunt bewaren. Je wilt niet dat wanneer je de verzekering op een later moment wenst af te sluiten je alle gegevens nogmaals moet invullen.

Online offerte autoverzekering

Via DirectVerzekerd.nl is het mogelijk om online een offerte van je autoverzekering op te vragen. Je hoeft deze offerte niet direct om te zetten in een aanvraag. Je kunt in eerste instantie alleen online de premie berekenen. Als je de offerte wilt opslaan of mailen dan is dit geen probleem. Je kunt altijd op een later moment de verzekering alsnog aanvragen, of de offerte doorsturen naar onze medewerkers via info@directverzekerd.nl. Zij kunnen de aanvraag dan in orde maken.

Direct online afsluiten

Natuurlijk is het naast het online maken van een offerte ook mogelijk om jouw autoverzekering direct online af te sluiten. Wanneer je de gegevens naar waarheid hebt ingevuld ben je direct verzekerd.

Online offerte aanvragen / direct afsluiten