bestelauto

Bestelauto met grijs kenteken verzekeren

16 July 2015 | Categorie: Bestelauto verzekering

Je hebt een bestelauto gekocht of je wilt er eentje aanschaffen. Je bestelauto heeft een ‘grijs kenteken’ zoals ze dat noemen, want het kenteken is niet echt grijs. Als je bestelauto een grijs kenteken heeft dan is hij niet alleen goedkoper in de aanschaf, je betaalt er ook minder wegen belasting voor. Maar hoe kun je een bestelauto met een grijs kenteken verzekeren?

Grijs kenteken verzekeren voordeliger

Als je auto een grijs kenteken heeft en dus een bestelauto is dan levert dit niet alleen voordeel op voor de aanschaf en de belasting, ook je verzekering voor je bestelauto wordt voordeliger. Je bestelauto heeft doordat de aanschafprijs minder is namelijk ook een lagere cataloguswaarde. De lage cataloguswaarde zorgt er voor dat je als je een bestelauto met grijs kenteken verzekerd ook minder betaalt dan voor een normale (duurdere) auto.

Verzeker je je auto met grijskenteken via DirectVerzekerd.nl dan ben je helemaal goedkoop uit. Via onze website kun je voordelig je bestelauto verzekeren. Kies zelf de goedkoopste of meest passende bestelautoverzekering.

Hoe vergelijk en verzeker je?

Via deze website kun je dus online verzekeringen voor je bestelauto vergelijken. Via onderstaande button ga je naar de pagina om bestelautoverzekeringen te vergelijken.

Vergelijk nu bestelautoverzekeringen

Binnen één minuut heb je de premies op je beeldscherm. Als je een geschikte verzekering hebt gevonden dan ga je verder en dien je een aantal gegevens in te vullen van jou en je bestelauto. Vul alle gegevens correct in en je kunt de bestelautoverzekering afsluiten voor je auto met een grijs kenteken.