bestelautoverzekering

Bestelauto online verzekeren: 5 gouden tips

16 August 2016 | Categorie: Bestelauto verzekering

Een bestelauto online verzekeren, is heel handig en snel gedaan. Wel is het de moeite waard om je even te verdiepen in de opties die je hebt. Lees verder en gebruik onze 5 gouden tips om de perfecte verzekering voor jouw bestelauto te vinden.

Tip 1: Kies voor een erkende verzekeraar

Als je online gaat kijken voor een verzekering voor je bestelauto, kom je al snel op tal van websites terecht, waar heel goedkoop verzekeringen worden aangeboden. Je wilt natuurlijk wel een goede deal sluiten, maar het is wel slim om te waken voor ‘schijnverzekeraars’. Bekijk daarom goed met wat voor bedrijf je te maken hebt. Daar pluk je later de vruchten van, want de erkende verzekeraars hebben veelal de grootste flexibiliteit. De verzekering heeft een goede dekkingsgraad en is ook in prijs goed.

Tip 2: Check de klantenservice

Een erkende verzekeraar heeft meestal wel een goede klantenservice, maar check deze toch van tevoren. Als je met iets zit, wil je snel en goed worden geholpen. De klantenservice van jouw verzekeringsmaatschappij is daarom heel belangrijk. Ga de klantreviews na en kies voor een bedrijf waarvan de medewerkers verstand van zaken hebben. Zo ben je snel en goed geholpen bij vragen en problemen.

Tip 3: Pas voor de all-in verzekeringen

Een all-in verzekering kan handig lijken. Je wilt niet de fout maken dat je een verzekering kiest en vervolgens voor een schadereparatie niets of heel weinig terugkrijgt, maar een all-in optie is weer een ander uiterste. Je betaalt hier namelijk altijd veel voor opties die je waarschijnlijk nooit nodig hebt. Voor die zaken kun je beter het risico lopen, want dat risico is minuscuul.

Tip 4: Toets de transparantie

Een verzekeraar die allemaal tabellen met bedragen toont op de website, waarbij je moet doorklikken en allemaal kleine lettertjes moet lezen, communiceert vaag. Als je in één oogopslag kunt zien wat verzekeringen kosten en wat de voorwaarden zijn, is de verzekeraar transparant en heeft deze niets te verbergen. Je kunt er met een gerust hart mee in zee gaan.

Tip 5: Bekijk of de belangrijke extra’s in het pakket zitten

Sleepkosten en andere pechdiensten zijn belangrijke extra’s van een verzekeringspakket voor je bestelauto. Let erop dat deze in de polis zijn inbegrepen, anders kun je alsnog voor torenhoge kosten komen te staan en dat is niet nodig.

Wil jij je bestelauto online verzekeren? Vergelijk eenvoudig en snel de verzekeringen!