Bestelautoverzekering berekenen

29 April 2015 | Categorie: Bestelauto verzekering

Als je een bestelauto gaat kopen dan wil je van tevoren weten hoeveel de verzekering van je bestelauto gaat kosten. Ook als je al een bestelauto hebt is het goed mogelijk dat je wilt kijken of je kunt besparen met een andere bestelautoverzekering. Je kunt online je bestelautoverzekering berekenen, zo weet je meteen wat de kosten van een nieuwe bestelautoverzekering zijn.

In Nederland ben je verplicht om een verzekering voor je bestelauto af te sluiten. Als je onverzekerd in je bestelautoverzekering de weg op gaat dan kun je een boete tegemoet zien. Veel mensen oriënteren zich voor de aankoop al op de verzekering en willen van tevoren de prijs van een bestelautoverzekering berekenen. Via deze website kun je online de premie berekenen die je voor je bestelautoverzekering gaat betalen. Je krijgt in een overzicht de verzekeringen van meerdere verzekeraars te zien en hebt zo een goed inzicht in de kosten van een bestelautoverzekering.

Bestelautoverzekering afsluiten na berekenen 

Heb je een berekening gemaakt en een geschikte bestelautoverzekering gevonden? Dan kun je deze desgewenst direct online afsluiten. Afhankelijk van de ingangsdatum die jij kiest ben je dus direct verzekerd of verzeker je de auto vanaf een later moment. Je kunt dus ook nu een berekening maken en de verzekering afsluiten, maar de verzekering pas in laten gaan op de dag dat je de auto koopt. Zo kun je direct in je bestelauto rijden op de dag van aankoop. Je betaalt pas premie vanaf de ingangsdatum.

Wil je een bestelauto verzekeren? Dit kan via DirectVerzekerd.nl, maak zelf een vergelijking en kies de verzekering die aansluit op jouw wensen. Kom je er niet uit en wordt je liever telefonisch geholpen? Neem dan gerust contact met ons op.