bestelauto verzekering

Bestelautoverzekering online afsluiten? 3 voordelen

3 November 2015 | Categorie: Bestelauto verzekering

Zowel particulieren als ondernemers maken steeds meer gebruik van de mogelijkheid om online verzekeringen af te sluiten. Dit geldt ook voor eigenaren van een bestelauto. Het online afsluiten van een bestelautoverzekering biedt namelijk meerdere voordelen. Wij lichten drie van deze voordelen uit. Sluit jij binnenkort ook je bestelautoverzekering online af? Wij denken van wel.

1. Online vergelijken, kosten besparen

Als je online je bestelautoverzekering afsluit dan bieden veel websites je de mogelijkheid om online bestelautoverzekeringen te vergelijken. Dit kan ook via onze website. Het vergelijken stelt je in staat om snel te zien met welke bestelautoverzekering je het goedkoopst uit bent. Dit kan je aardig wat geld besparen! Welke verzekering je ook sluit, het is altijd handig om de voorwaarden even te checken. Weet waarvoor je jezelf verzekert.

2. 24/7 een bestelautoverzekering afsluiten

Als je online je bestelautoverzekering afsluit dan ben je niet gebonden aan de openingstijden van het advieskantoor. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week online een vergelijking maken en een bestelautoverzekering afsluiten. Als je via DirectVerzekerd.nl online je bestelautoverzekering afsluit dan is deze direct verzekerd met een voorlopige dekking. Zorg wel dat je alle gegevens juist invoert, anders kan de verzekering later met terugwerkende kracht opgezegd worden. Je kunt met je voorlopige dekking gewoon de weg op met je bestelauto! Nadat je gegevens zijn gecontroleerd wordt de voorlopige dekking omgezet in een definitieve polis.

3. Snel en eenvoudig

Veel mensen vinden het afsluiten van hun bestelautoverzekering lastig. Wij kunnen dat best begrijpen en hebben het afsluitproces daarom zo duidelijk mogelijk gemaakt. Beantwoord de vragen en je loopt vanzelf door de aanvraag van je verzekering heen. Binnen een minuut heb je al een overzicht van de premies van diverse verzekeraars. Heb je je keuze gemaakt? Dan kun he in 5 minuten je bestelautoverzekering afsluiten.