bromfiets

Bromfiets verzekeren in het weekend, kan dat?

13 May 2015 | Categorie: Bromfietsverzekeringen

Als je in het weekend een bromfiets, brommer of scooter heb gekocht dan wil je er het liefst direct op rijden. Je hebt dan wel een verzekering nodig, dat is verplicht in Nederland. Kan je in het weekend een bromfietsverzekering afsluiten? Ja, dat is mogelijk en je kunt direct de weg op.

Bromfietsverzekering in het weekend afsluiten

Een bromfietsverzekering afsluiten in het weekend, dat is mogelijk! Je kunt het online doen via onze website. Na het afsluiten van de verzekering kan je meteen de weg op met je nieuwe aankoop.

Via onze website kun je verzekeringen vergelijken. Binnen één minuut heb je de premies op je beeldscherm. Heb je een geschikte verzekering gevonden, dan sluit je deze binnen vijf minuten af. Online, snel en goedkoop een bromfietsverzekering afsluiten? Maak dan direct de vergelijking bromfietsverzekeringen.

Voorlopige dekking

Als je online je verzekering afsluit dan krijg je voorlopige dekking. Bij het afsluiten van je bromfietsverzekering moet je gegevens invullen en acceptatievragen beantwoorden. Deze dien je naar waarheid in te vullen. Achteraf vindt een controle plaats op de door jou ingevoerde gegevens. Zijn deze correct dan wordt je voorlopige dekking omgezet en wordt je verzekering definitief geaccepteerd.

De voorlopige dekking kan echter ook worden ingetrokken door de verzekeraar die jij hebt gekozen. Dit kan gebeuren wanneer je onjuiste gegevens hebt opgegeven of zaken die van belang zijn voor de verzekering hebt verzwegen. Vul de gegevens bij het afsluiten van de bromfietsverzekering dus altijd juist in.