Contact met DirectVerzekerd.nl

Wij vinden het belangrijk dat je als relatie van DirectVerzekerd.nl of als bezoeker van onze website snel en goed geholpen wordt wanneer je een vraag hebt. De medewerkers die je helpen wanneer je contact met ons opneemt beschikken allemaal over diverse uitgebreide opleidingen, speciaal voor de verzekeringsbranche. Zij hebben veel kennis over de  verzekeringen die op onze website worden aangeboden en kunnen je dus uitstekend van dienst zijn.

Heb je een vraag?

Als je een vraag hebt over één van je verzekeringen, dan kun je altijd even bij onze veelgestelde vragen kijken. Hier vind je antwoorden op vragen die wij vaak tegenkomen. Staat het antwoord hier niet tussen? Naam dan gerust contact op met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder.

Contact opnemen

Het kan uiteraard zo zijn dat je vraag niet op onze veelgestelde vragen pagina staat. In dat geval kun je op diverse manieren contact met ons opnemen.

Contact per e-mail

Stel je vraag per e-mail voor een snel en helder antwoord. Wij streven er naar je antwoord binnen 24 uur te beantwoorden. Een streven dat wij vrijwel altijd waar maken.

Contact per telefoon

Tijdens werkdagen is het ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag voor all verzekeringen van 09:00 tot 17:00 uur.

  • 0186 60 72 45

contact team

Adres

Direct Verzekerd.nl
Oranjestraat 30
3274 AK Heinenoord

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van DirectVerzekerd en blijf op de hoogte van belangrijk verzekeringsnieuws.