Een goede reisverzekering voor een zorgeloze vakantie

27 May 2013 | Categorie: Reisverzekeringen

De zomervakantie komt eraan. Misschien heeft u al een zomervakantie geboekt of bent u van plan dit op korte termijn te gaan doen. Denkt u ook aan uw reisverzekering? In dit artikel leest u waarom het belangrijk is om een goede reisverzekering te hebben.

Waarom een goede reisverzekering afsluiten?

Als u in het buitenland in het ziekenhuis terecht komt is dit niet altijd verzekerd via uw zorgverzekering. Als de tarieven in het buitenland duurder zijn dan in Nederland betaald u zelf het verschil. Veel reisverzekeringen kennen een module als ‘onvoorzien/hulpverlening’. Kosten voor bijvoorbeeld opsporing- en reddingsacties, hulp van de alarmcentrale, extra reis- en verblijfskosten als je in het ziekenhuis terecht komt of een voortijdige terugkeer naar huis worden gedekt.

Waarom een doorlopende reisverzekering?

Een doorlopende reisverzekering is het hele jaar geldig. Als u een goede doorlopende verzekering afsluit hoeft u niet voor iedere vakantie een nieuwe verzekering af te sluiten. U heeft bijvoorbeeld ook dekking als u een keer een midweek weggaat of bij een dagtrip over de grens.

Een goede dekking

Veel mensen kijken naar de goedkoopste verzekering bij het afsluiten van een reisverzekering. Wij adviseren u echter ook goed na te gaan of u alle gewenste dekkingen heeft gekregen. Bij DirectVerzekerd kunt u zelf de prijzen van de doorlopende reisverzekering vergelijken. Op basis van úw wensen wordt een premieoverzicht weergegeven.

U heeft al een doorlopende reisverzekering vanaf €1,20 per maand