griekenland reis

Gewijzigd reisadvies Griekenland

29 June 2015 | Categorie: Algemeen

Ga je naar Griekenland deze zomer? Dan is het belangrijk dat je weet dat het ministerie van Buitenlandse Zaken het reisadvies naar Griekenland gewijzigd heeft. Ze geven aan dat je de reis naar Griekenland extra goed moet voorbereiden en dat je moet letten op mogelijke veranderingen in de situatie.

Gewijzigd reisadvies

Contant geld

Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op de website van de overheid aan dat het betalingsverkeer in Griekenland hinder kan ondervinden door de financiële onrust in het land. De kans bestaat dat je in Griekenland niet kan pinnen én dat er dan ook niet meer met creditcards betaald kan worden. Het advies luidt om voor voldoende contant geld te zorgen waarmee je de kosten van je verblijf, maar ook die van een onverwachtse terugkeer kunt betalen.

Reisverzekering

Daarnaast geeft de overheid het advies om een goede reisverzekering af te sluiten, zodat onverwachte kosten gedekt zijn. Een reisverzekering online afsluiten doe je via onze website, je bent direct verzekerd.

Blijf op de hoogte

Het advies geeft verder aan dat je tijdens je verblijf in Griekenland op de hoogte moet blijven over de laatste ontwikkelingen. Dit kun je doen door het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken in de gaten te houden en de media, daarnaast kun je op Twitter @BZReisadvies te volgen. Je reisorganisatie of hotel kunnen ook informatie verstrekken.

Bekijk het Reisadvies Griekenland op de website van de overheid: Reisadvies Griekenland.

Reisverzekering

Wil je voor je vakantie nog snel een reisverzekering regelen? Sluit hem online af via DirectVerzekerd.nl en je reisverzekering is direct geregeld. Kies een kortlopende reisverzekering als je alleen deze reis wilt verzekeren. Wil je het hele jaar door verzekerd zijn? Ga dan voor een doorlopende reisverzekering. Neem je veel contact geld mee? Zorg dan dat je geld ook goed verzekerd is, je kunt bij het afsluiten van je reisverzekering kiezen om ook geld- en reischeques mee te verzekeren.

Contact met onze medewerkers voor advies, ons telefoonnummer: 0186 60 72 45

Of vergelijk online:

Kortlopende reisverzekering   Doorlopende reisverzekering