kosten autoverzekering per jaar

Wat kost een autoverzekering per jaar? Wij maken het sommetje.

23 June 2016 | Categorie: Autoverzekeringen

De zoektocht naar een nieuwe autoverzekering hoeft niet moeilijk te zijn. Je wilt een goede autoverzekering tegen een laag tarief. Vergelijk op een betrouwbare manier meer dan honderd autoverzekeringen om voor jou de meest voordelige te vinden. Vaak wordt op basis van een aantal vragen en antwoorden een overzicht gegenereerd met de beste autoverzekeringen voor jouw wensen. Heb jij eigenlijk enig idee wat een autoverzekering per jaar kost? Nee? Geen probleem, wij maken het sommetje voor je.

Hoe worden de kosten van een autoverzekering berekend?

De premie voor een autoverzekering is voor iedereen anders. De hoogte ervan berekenen is echter gemakkelijk en kost je weinig tijd. Na een paar vragen wordt er een overzicht voor jou gegenereerd waarin staat wat voor jou de beste deals zijn. Het bedrag dat je betaalt wanneer je een autoverzekering afsluit, is afhankelijk van een aantal factoren: je leeftijd, schadevrije jaren en je geslacht. Daarbij wordt ook gekeken naar je woonplaats, de leeftijd van je auto en het type auto. Hierdoor is het lastig om een exacte berekening te maken van de kosten voor een autoverzekering. De gemiddelde kosten voor een autoverzekering in Nederland zijn ongeveer € 900,- per jaar. Om te berekenen welke verzekeraar voor jou het voordeligst is, wordt gekeken naar prijs en kwaliteit. Zo ben je niet alleen goedkoop, maar ook goed verzekerd.

Premies die aansluiten op jouw behoeftes

Het kan voordelig zijn om een autoverzekering af te sluiten of over te stappen op een andere autoverzekering. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de laatste jaren de premies voor autoverzekeringen enorm zijn gedaald. Door over te stappen naar een andere goede autoverzekering kun je jaarlijks veel geld besparen. Vergelijk dus verschillende soorten verzekeringen van diverse maatschappijen. In ons overzicht worden de verzekeringen gesorteerd op prijs, zodat je in een oogopslag kunt zien welke verzekering voor jou het best is. In hetzelfde overzicht vind je de polisvoorwaarden terug. Controleer bij het afsluiten van een nieuwe premie of de polisvoorwaarden daadwerkelijk aansluiten bij jouw behoeftes.

Kwalitatieve premies tegen lage prijzen

Via onze website kun je verzekeringen gemakkelijk vergelijken. Kies bijvoorbeeld de goedkoopste verzekering of een andere verzekering die aansluit op jouw wensen. Wij werken samen met kwalitatieve verzekeraars, zodat wij jou de beste verzekeringen kunnen aanbieden. Samen vinden wij een autoverzekering die bij jou en je portemonnee past!