Monuta uitvaartverzekering

Monuta is de steun bij iedere uitvaart. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maakt Monuta voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk.

Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u via DirectVerzekerd.nl een uitvaartverzekering aanvragen tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgt Monuta als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op kunnen terug kunnen kijken.

Monuta en Volmachten

Monuta werkt voor uitvaartverzekeringen samen met volmachten. Deze volmachtbedrijven mogen en kunnen zelfstandig Monuta uitvaartverzekeringen afsluiten en polissen opmaken. Monuta vindt een goede dienstverlening daarbij erg belangrijk. Daarom verleent Monuta voor uitvaartverzekeringen alleen een volmacht aan een bedrijf als Monuta ervan overtuigd is dat hun dienstverlening de juiste kwaliteit heeft. Klik hier om te zien met welke volmachtbedrijven Monuta samenwerkt. DirectVerzekerd.nl werkt voor de Monuta uitvaartverzekering samen met Heinenoord Assuradeuren.