motor

Motorverzekering vergelijken: onze verzekeraars

20 October 2015 | Categorie: Motorverzekeringen

Motorverzekering vergelijken: onze verzekeraars

Je motorverzekering vergelijken, dat kun je snel en eenvoudig doen via DirectVerzekerd.nl. Je maakt binnen een minuut een vergelijking en kunt zo snel een goedkope motorverzekering vinden. Ben je benieuwd welke verzekeraars wij meenemen in de vergelijking van motorverzekeringen? We zullen ze in dit artikel bespreken.

Heinenoord Assuradeuren – Pool motoren 2015

Heinenoord Assuradeuren is een volmachtmaatschappij. Via Heinenoord Assuradeuren sluit je verzekeringen af van diverse grote verzekeraars. De polisadministratie en de schadeafhandeling voert Heinenoord Assuradeuren uit voor deze verzekeraars.

Pool motoren 2015 is een verzekeringslabel van Heinenoord Assuradeuren zelf. Deze verzekering kent meerdere voordelen én daarnaast een aantrekkelijke premie. Maak je een motorverzekering vergelijking dan is deze motorverzekering zeker het overwegen waard.

  • 10% korting op de WA-premie wanneer je minder dan 8.000 kilometer per jaar rijdt
  • 10% extra premiekorting als je van 15 december tot 1 maart geen gebruik maakt van je motor (winterstop)
  • Tot maximaal 75% bonuskorting schadevrije jaren

Unigarant

In de vergelijking van motorverzekeringen wordt ook verzekeraar Unigarant meegenomen. Unigarant is gespecialiseerd in particuliere schadeverzekeringen voor mobiliteit, vakantie en vrijetijdsbesteding. Het verzekeringsbedrijf is marktleider in het tweewielkanaal. Dus zeker ook een goede verzekeraar voor je motorverzekering.

Europeesche Verzekeringen

Europeesche Verzekeringen is al bijna een eeuw actief als verzekeraar in de vrijetijdsbesteding. Onbezorgd genieten van fietsen, varen en motorrijden tot campervakanties en verre reizen. Een verzekeraar met goede voorwaarden en zeker ook een optie als je onbezorgd wilt motorrijden.

  • Hulpverlening in Nederland en Europa is bij de motorverzekering standaard meeverzekerd en wordt verzorgd door de Europeesche Hulplijn. Deze hulplijn staat dag en nacht klaar om vragen te beantwoorden en de hulp te bieden die nodig is.