motor

Motorverzekering vergelijken zonder kenteken, is dat mogelijk?

3 June 2015 | Categorie: Motorverzekeringen

Je bent je aan het oriënteren voor een motorverzekering en je wilt motorverzekeringen vergelijken. Het is mogelijk dat je het kenteken niet bij de hand hebt of dat je zelfs nog geen kenteken weet, bijvoorbeeld omdat je de keuze voor een motor nog niet gemaakt hebt. Gelukkig kan je ook een vergelijking van motorverzekeringen maken zonder kenteken.

Hoe vergelijk ik motorverzekeringen zonder kenteken?

Je kunt via deze website eenvoudig motorverzekeringen vergelijken. De eerste keuze die je krijgt is of je met behulp van het kenteken je motor wilt selecteren. Als je je kenteken invoert dan halen wij automatisch een aantal gegevens op. Heb je nog geen kenteken? Dat is geen probleem want je kunt gewoon een vergelijking maken. Je moet alleen zelf een aantal gegevens invullen. Vanuit het premieoverzicht kun je ook een offerte aanmaken, je kunt de motorverzekering pas afsluiten als je ook een kenteken en meldcode hebt.

Wel vergelijken, niet afsluiten

Je kunt de motor verzekering vergelijken en het is mogelijk om een offerte maken, maar je kunt zonder kenteken geen motorverzekering afsluiten. Je sluit een motorverzekering namelijk af voor een specifieke motor, een kenteken is dus noodzakelijk.

Maak via deze website zelf een vergelijking van motorverzekeringen. Je kunt de offerte bewaren of de motorverzekering direct afsluiten. Heb je hulp nodig? Je kunt onze medewerkers telefonisch bereiken via: 0186 60 72 45, zij helpen je graag verder.