Nieuw premieoverzicht

2 May 2013 | Categorie: Algemeen

Per mei 2013 heeft DirectVerzekerd een nieuw premieoverzicht. U kunt verzekeringen vergelijken op basis van uw wensen. Als u uw wensen heeft ingevoerd in de eerste stap dan krijgt u de verzekeringen van diverse gerenommeerde verzekeraars te zien in een overzicht. Dit overzicht hebben wij voor u verbeterd.

Hieronder worden het nieuwe en het oude overzicht waarin u een autoverzekering kunt vergelijken weergegeven.

Het oude overzicht zag er zo uit:

oud overzicht autoverzekering

 

Het nieuwe premieoverzicht ziet er als volgt uit:

nieuw overzicht autoverzekering

In de nieuwe situatie wordt duidelijker weergegeven welke maatschappij een bepaalde verzekering aanbiedt. Daarnaast kunt u door op het uitroepteken te klikken de afwijkingen van verzekeringen bekijken (in bovenstaande afbeelding heeft elke verzekering een afwijking, dit is in de praktijk niet het geval). Ook kunt u ‘meer info’  opvragen. De belangrijkste punten van de polisvoorwaarden worden dan weergegeven. De premies van de verzekeringen zijn prominenter in beeld gebracht. Ook wanneer u meer details van een betreffende verzekering wenst te bekijken krijgt u de informatie nu duidelijker aangeleverd:

specificatie autoverzekering

Wij hopen onze dienstverlening op deze manier verbeterd te hebben. Uiteraard staan wij altijd open voor uw mening over onze website. daarom nodigen wij u van harte uit om onze website te beoordelen.