Geachte relatie,

In deze nieuwsbrief willen wij u wijzen op de doorlopende reisverzekering. De meeste mensen zijn voordeliger uit met een doorlopende reisverzekering dan met losse kortlopende reisverzekeringen. Daarnaast heb je de zekerheid dat je tijdens al jouw reizen goed verzekerd bent. Lees meer over de voordelen. Bekijk een aantal nuttige vakantietips. Ga je met de auto op vakantie? Lees dan over de regels voor autorijders in Europese landen.

Voordelen van een doorlopende reisverzekering

Voor de meeste mensen is een doorlopende reisverzekering voordeliger dan een kortlopende reisverzekering. Een lagere premie en maar één keer poliskosten. Lees meer over de voordelen van een doorlopende reisverzekering.
Lees meer »

Handige tool – Stel checklist voor vakantie samen

Niets is vervelender dan op het vliegveld staan en ontdekken dat je paspoort nog thuis ligt. Ook als je op vakantie aankomt en ontdekt dat je iets vergeten bent kan dat erg vervelend zijn. Met deze tool stel je eenvoudig en snel een checklist samen zodat je zeker weet dat je niks vergeet!
Lees meer »

Op reis met je auto, voorkom boetes met deze handige checklist

Als je met de auto op vakantie gaat in Europa dan krijg je te maken met verschillen in regelgeving. Ben je op de hoogte van de regels in de landen waar je doorheen reist? Wij hebben een handig overzicht voor je.
Lees meer »