motor

Online je motorverzekering vergelijken biedt voordeel!

5 November 2015 | Categorie: Motorverzekeringen

In Nederland zijn eigenaren van motors verplicht om hun motor te verzekeren. Veel mensen die een motor hebben gekocht of bezig zijn met de aankoop van een motor maken gebruik van de mogelijkheden om online motorverzekeringen te vergelijken. Ook mensen die al een motorverzekering hebben maken met enige regelmaat een vergelijking. Terecht, want dit kan je als motorrijder veel voordeel bieden. We hebben een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet.

Premievoordeel

Het vergelijken van motorverzekeringen levert meestal een goedkopere motorverzekering op dan wanneer je je motorverzekering afsluit bij één verzekeraar. Je kunt dan namelijk niet de andere premies in de markt vergelijken met de motorverzekering van de verzekeraar. Als je via onze website motorverzekeringen vergelijkt bieden wij je motorverzekeringen aan van een aantal geselecteerde verzekeraars. Je weet zo zeker dat je een goed aanbod hebt met scherpe premies.

Ieder moment vergelijken (en afsluiten)

Bij het online vergelijken van je motorverzekering ben je niet gebonden aan specifieke werktijden. Je kunt je pc, tablet op telefoon aanzetten, een vergelijkingssite zoals DirectVerzekerd.nl bezoeken en de vergelijking maken. Heb je een geschikte motorverzekering gevonden? Dan kun je deze bij ons direct afsluiten. Je kunt zelf de ingangsdatum bepalen en direct gebruik maken van je motor. Je krijgt een voorlopige dekking, deze wordt na controle van jouw gegevens omgezet in een doorlopende dekking. Het is wel belangrijk dat je alle gegevens correct invult.

Motorverzekering eenvoudig en snel vergelijken

Je kunt via onze website eenvoudig en snel je motorverzekering vergelijken. Eenvoudig, je hoeft slechts enkele gegevens in te vullen en je krijgt een overzicht van verzekeraars op je beeldscherm. Dit zijn geen ingewikkelde gegevens. Zeker als je het kenteken van je motor weet, dan worden de meeste motorgegevens al direct voor je ingevuld. Snel, de meeste mensen hebben nog geen minuutje nodig om de vergelijking te maken. Een goede verzekering gevonden? Voor het afsluiten heb je, met de juiste gegevens bij de hand, ongeveer 5 minuten nodig.

Nu vergelijken