Online motorverzekering, handig of niet?

15 August 2016 | Categorie: Motorverzekeringen

Wilt u uw motor verzekeren, maar heeft u geen zin om uit te zoeken welke verzekeraar het beste is? Directverzekerd.nl neemt deze taak graag van u over. Bij ons weet u binnen no time wie de laagste premie heeft en tegen welke voorwaarden.

We herkennen het allemaal. U wilt een verzekering voor uw motor afsluiten, maar u ziet door de bomen het bos niet meer. Online krioelt het van de aanbieders. De een heeft een nog scherpere premie dan de ander. Om u op weg te helpen, heeft Directverzekerd.nl afspraken gemaakt met een aantal verzekeraars. Via onze website kunt u zeer handig en snel motorverzekeringen met elkaar vergelijken. Op die manier kiest u gemakkelijk de juiste verzekering die aan uw wensen voldoet.

Hoe werkt het?

Vul op onze website een aantal basisgegevens in en selecteer of u een w.a.-verzekering wilt, een beperkt casco of een all-risk verzekering. Aan de hand van uw gegevens bieden wij u een duidelijk overzicht van de bij ons aangesloten verzekeraars. Binnen één minuut kunt u zo exact zien welke aanbieder de goedkoopste premie of de beste voorwaarden voor u heeft.

Online motorverzekering

Of u nu kiest om online uw motor te verzekeren of telefonisch een polis af te sluiten bij de betreffende aanbieder; de voorwaarden en garanties zijn exact hetzelfde. Er zitten dus geen nadelen aan het online verzekeren van uw voertuig.

Sterker nog, wanneer u uw verzekering online afsluit bij Directverzekerd.nl profiteert u van een aantrekkelijke internetkorting! Geen callcenter medewerkers, geen verkooppraatjes; alleen kiezen en betalen voor wat u zelf wilt en in uw eigen tempo.

Via onze website kunt u uw verzekeringen en gegevens beheren. Ook kunt u altijd online uw schade doorgeven, op het moment dat het ú uitkomt. Wel zo klantvriendelijk.

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Op onze website vindt u veel informatie. Niet gevonden wat u zocht of toch liever telefonisch contact? Wij staan u graag te woord. Bij Directverzekerd.nl kunt u zonder gedoe, snel online uw motor verzekeren. Zo eenvoudig was een motor verzekeren nog nooit!