Over Directverzekerd.nl

Wie zijn wij?

Onze naam zegt het al: DirectVerzekerd. Wij willen bezoekers graag de mogelijkheid geven om zich direct te verzekeren, zonder al te veel poespas. Onze website staat dan ook geheel in het teken van het gemak van de consument.

Wij vinden verzekeren erg interessant. Wij begrijpen dat verzekeringen voor veel mensen lastig en tijdsintensief zijn. Daarom houden wij het eenvoudig voor je. Met een vast pakket aan verzekeringen kan je op onze website premies aanvragen en snel een passende verzekering afsluiten. Wij streven naar de ultieme prijs-kwaliteit verhouding. Een zo goed mogelijk product tegen een zo laag mogelijke prijs.

Eenvoudig je verzekeringszaken regelen, ook dat kenmerkt ons. Als klant van DirectVerzekerd krijg je toegang tot onze Digitale Ordner. Hier kan je snel en eenvoudig je gegevens en verzekeringen beheren. Daarnaast kan je via onze website altijd direct een schade melden.

Hoe vergelijken wij?

Je kunt op onze website verschillende soorten verzekeringen vergelijken van diverse verzekeringsmaatschappijen. In het premieoverzicht worden de verzekeringen gesorteerd op prijs, zo kan je snel zien welke verzekering het goedkoopste is. Via het premieoverzicht kun je ook de polisvoorwaarden bekijken. Wij adviseren je om voordat je een verzekering afsluit altijd te controleren of de polisvoorwaarden aansluiten op jouw behoeftes.

Hoe wij verdienen

Via onze website kan je verzekeringen vergelijken. Je kunt zelf de goedkoopste verzekering uitkiezen of een andere verzekering die aansluit op jouw wensen. Aan het vergelijken van verzekeringen verdienen wij niks. Wanneer jij een verzekering bij ons afsluit krijgen wij pas vergoeding. Dit is een doorlopende vergoeding die gebaseerd is op de premie die jij betaalt. Zolang jouw verzekering actief is ontvangen wij jaarlijks een relatief laag bedrag van de verzekeringsmaatschappij. Hiervoor verzorgen wij onder andere het afsluiten van je verzekering, zijn wij jouw aanspreekpunt bij vragen en werken wij aan onze vergelijkingsmodule.
Wij kunnen met zekerheid zeggen dat de rangschikking van onze verzekeringen niet gebaseerd is op de vergoeding die wij ontvangen. Deze is namelijk puur gebaseerd op de premie die je maandelijks betaalt. De verzekering met de laagste premie staat bovenaan. Daarnaast tonen wij alle beschikbare verzekeringen in één overzicht.

Onze partners

Wij werken samen met een groot aantal gerenommeerde verzekeraars zodat wij jou de beste verzekeringen kunnen aanbieden. Via onderstaande link kun je de verzekeraars bekijken waarvan verzekeringen worden meegenomen in de premieberekeningen van DirectVerzekerd.