bedrijfsauto verzekering berekenen

Hoe kun je de verzekering van je bedrijfsauto berekenen?

2 August 2016 | Categorie: Autoverzekeringen

De verzekering van je bedrijfsauto berekenen is helemaal niet moeilijk. Het enige wat je moet weten is je kenteken en je postcode. Weet je die? Dan vul je die in op DirectVerzekerd.nl. Vink aan of je de premie van de verzekering van je bedrijfsauto inclusief of exclusief btw wilt berekenen en klik op ‘vergelijk en sluit af’. Zo simpel is het dus!

Vergelijken verzekeringen van bedrijfsauto’s

Als je een bedrijfsauto rijdt, ben je hier waarschijnlijk veel mee op de weg. Een verzekering is daarom wel zo handig. Mocht er eens iets gebeuren, door een ongelukje of een fout van iemand anders, dan ben je daarvoor verzekerd. Je kunt je bedrijfswagen gewoon laten repareren en hoeft je geen zorgen te maken over de kosten. Je dient de nota’s in en krijgt gewoon je geld terug. Als je probleemloos je nota’s wilt kunnen indienen, bekijk je van tevoren goed de voorwaarden van diverse verzekeringen. Op DirectVerzekerd.nl worden tal van verzekeringen automatisch voor jou vergeleken. Dat bespaart je veel tijd en je ziet direct waar jij je bedrijfsauto het best kunt laten verzekeren.

Heb je een personenauto of bestelwagen?

Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van de ondernemers die een personenauto als bedrijfswagen neemt, kiest voor een leaseauto. Ondernemers die een bestelauto nodig hebben, zoals koeriersdiensten, schaffen zelf een auto aan. Zorgdragen voor een goede verzekering is dan de verantwoordelijkheid van de ondernemer zelf. Een goede verzekering is voor deze ondernemers erg belangrijk, want het zijn juist de ondernemers die dagelijks de bedrijfswagen gebruiken.

Waar let je op bij je verzekering?

Omdat de verzekering erg belangrijk is, helpen wij je graag met een aantal tips waarop je bij de keuze voor jouw verzekering kunt letten.
• Verzeker je accessoires mee! Breid jij je auto zelf uit met accessoires, dan zijn deze niet automatisch meeverzekerd. Let hierop als je een verzekering kiest en ga voor een meer ‘flexibele verzekering’.
• Bekijk hoeveel ‘stappen’ je bij de verzekeraar terugzet op de ‘ladder’ als je schade maakt. Dat verschilt per verzekeraar. Heb je een bestelauto en is het vaak lastig parkeren om dingen te bezorgen? Dan is het wijs om hierop te letten.

Ben jij ondernemer en wil jij de verzekering van je bedrijfswagen berekenen? Dat kan hier.