Online Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Aansprakelijkheidverzekering vergelijken

De aansprakelijkheidsverzekering (AVP) is een erg belangrijk verzekering. Hoewel de aansprakelijkheidsverzekering niet verplicht is in Nederland adviseren wij je om deze toch af te sluiten. De avp dekt namelijk schade die jij toebrengt aan anderen. Iedereen veroorzaakt weleens een schade, de kosten hiervan kunnen erg hoog uitvallen. Met een aansprakelijkheidsverzekering zijn deze kosten gedekt.

AVP voor het gezin

Als je een gezin hebt dan is een aansprakelijkheidsverzekering zeer belangrijk. Je kinderen zijn niet altijd even voorzichtig en dit kan weleens kosten met zich meebrengen. Wanneer één van je kinderen bijvoorbeeld met zijn step tegen een auto aanrijdt en krassen veroorzaakt dan is dit gedekt door de aansprakelijkheidsverzekering. Je moet dan wel kiezen voor een gezinsdekking.

Kosten aansprakelijkheidsverzekering

De kosten van een aansprakelijkheidsverzekering zijn relatief laag in vergelijking met andere verzekeringen. Vaak ben je voor een paar euro al verzekerd. Heb je een gezin dan valt dat iets, maar iet veel, hoger uit. Ook dan blijf je meestal ruim onder de 10 euro per maand.

Wij maken voor de beoordeling van onze dienstverlening gebruik van het beoordelingssysteem van KiyOh. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de beoordelingen 100% onafhankelijk zijn. Per 1 januari 2014 krijgen al onze relaties een beoordelingsformulier toegestuurd.

Weblog

  • Maak jij per ongeluk schade bij een ander? De aansprakelijkheidsverzekering dekt het!

    17 September 2015 | Categorie: Aansprakelijkheidsverzekering

    De aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht in Nederland. Maar hij is wel ontzettend belangrijk. Iedereen kan namelijk wel eens schade veroorzaken bij een ander. Niet voor niets zegt men dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Maar wanneer een klein ongeluk grote kosten met zich meebrengt is dit erg vervelend! Niet als je een aansprakelijkheidsverzekering […]

  • Waarvoor is een aansprakelijkheidsverzekering?

    20 October 2014 | Categorie: Aansprakelijkheidsverzekering

    De aansprakelijkheidsverzekering, hij is niet verplicht maar wel erg belangrijk. Het Verbond van Verzekeraars geeft aan dat maar liefst 96,4% van de Nederlanders een aansprakelijkheidsverzekering heeft. Waarvoor is een aansprakelijkheidsverzekering dan precies? Wat is er gedekt als je een aansprakelijkheidsverzekering hebt afgesloten? Wij leggen het je uit. Heb je nog geen aansprakelijkheidsverzekering? Dat adviseren we […]