Bestelautoverzekering vergelijken

 • Bespaar op uw bestelauto verzekering
 • Binnen één minuut een premieoverzicht
 • Bestelauto verzekering vergelijken en direct afsluiten

Bestelautoverzekering vergelijken

Bestelauto

Bij DirectVerzekerd kunt je zelf een vergelijk maken tussen bestelautoverzekeringen van meerdere verzekeraars. Bij DirectVerzekerd werken we uitsluitend samen met goede verzekeraars. Wij tonen jou een overzicht met verzekeringen van alle verzekeraars waar wij mee samenwerken. Zo kunnen we je een ruime keuze aan verzekeringen voor je bestelauto aanbieden.

Om een vergelijking van bestelautoverzekeringen te maken dien je enkele gegevens in te vullen. Deze worden alleen gebruikt om de juiste premies weer te geven. Als je geen verzekering afsluiten worden deze gegevens ook niet gebruikt voor andere doeleinden.

Zelf premies vergelijken

Wanneer je bij DirectVerzekerd een premievergelijking uitvoert krijgt je een overzicht met een selectie van verzekeringen die aansluiten op jouw sitatie. Je kunt zelf een verzekering selecteren die qua premie en polisvoorwaarden geschikt is voor je persoonlijke situatie.

Voordelen DirectVerzekerd.nl

 • Online vergelijken binnen 1 minuut
 • Direct afsluiten binnen 5 minuten
 • Goedkope bestelautoverzekeringen
 • Online gegevens bekijken

Onze specialisten helpen je graag

Via onze website kun je zelf bestelautoverzekeringen vergelijken. Maar niet iedereen vindt dit even eenvoudig. Wanneer je een vergelijking hebt gemaakt maar er niet helemaal uit komt, kun je altijd contact met ons nemen. Onze specialisten helpen je graag bij het afsluiten van een goede en goedkope bestelautoverzekering.

Bel direct – TEL: 0186 607245

Al onze medewerkers zijn volledig gediplomeerd en kunnen je dus uitstekend helpen bij het kiezen van de juiste verzekering.

Wat is belangrijk bij het maken van een vergelijking?

Verstandig dat je hebt besloten om een vergelijking te maken voordat je je bestelautoverzekering afsluit. Wanneer je een vergelijking maakt zijn er wel een aantal zaken waar je op moet letten. Hier willen we je graag op wijzen. Wil je nog meer informatie? Lees dan het hele artikel: belangrijk bij afsluiten bestelautoverzekering.
Zaken om mee te nemen bij je beslissing:

 • Dekking
  Je kunt bij een bestelautoverzekering net als bij een autoverzekering een keuze maken uit drie dekkingen. De wettelijke verplicht WA-dekking, of een meer uitgebreide dekking: WA Beperkt Casco of Allrisk.
 • Schadevrije jaren
  Wanneer je al eerder verzekerd bent geweest heb je mogelijk schadevrije jaren opgebouwd. Deze kunnen je een leuke korting opleveren. Zorg er dus voor dat je weet wat jouw aantal schadevrije jaren is.
 • Aanvullende dekkingen
  Het is mogelijk om je bestelautoverzekering uit te breiden met diverse aanvullende dekkingen. Deze kun je ook meenemen in de prijs bij het vergelijken van de bestelautoverzekering.
 • Oude verzekering opzeggen
  Niet onbelangrijk, als je al een bestelautoverzekering had en je besluit na het vergelijken een nieuwe verzekering af te sluiten, zeg dan op tijd je oude verzekering op. Laat de verzekeringen ook niet overlappen. Zo voorkom je onnodige kosten.

Wat klanten over ons zeggen

Wij maken voor de beoordeling van onze dienstverlening gebruik van het beoordelingssysteem van KiyOh. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de beoordelingen 100% onafhankelijk zijn. Per 1 januari 2014 krijgen al onze relaties een beoordelingsformulier toegestuurd.