Bootverzekering offerte aanvraag

Je boot verzekeren kan een hele klus zijn. Maar wij maken het graag eenvoudiger voor je. We bespreken waar je op moet letten bij het afsluiten van een bootverzekering. Gelieve onderstaande informatie in te vullen en aan ons te versturen. Dan nemen wij daarna zo snel mogelijk contact met je op voor een bootverzekering met een scherpe premie!

Bootverzekering Vergelijken – Vergelijk bootverzekeringen online

Dat kan bij DirectVerzekerd.nl! U kunt zeer snel de premies van meerdere verzekeraars vergelijken. Wij tonen alleen kwalitatief goede verzekeraars in ons overzicht.

Eerst geeft u uw wensen in met betrekking tot uw bootverzekering. Op deze manier toont het vergelijk van DirectVerzekerd.nl alleen die verzekeringen die van toepassing zijn op uw situatie. De vergelijking is dus goed afgestemd.

U kunt zelf op basis van premies en voorwaarden een verzekering uitzoeken die aansluit op uw wensen. Heeft u de juiste verzekering gevonden? Dan kunt u een offerte naar uw e-mailadres sturen of u kunt de verzekering direct afsluiten.

U kunt dus op 1 website bootverzekeringen vergelijken. Het is niet nodig om op websites van meerdere verzekeraars steeds opnieuw een formulier in te vullen.

bootverzekering-vergelijken

 

Dekking online bootverzekering

Je moet kiezen welke dekking je wilt hebben bij je bootverzekering. Je kunt kiezen uit de aansprakelijkheidsdekking en de cascodekking. Met de aansprakelijkheidsdekking van de bootverzekering ben je gedekt tegen schade die je met jouw boot aanbrengt, bijvoorbeeld aan een andere boot, een zwemmer of een sluisdeur. Als je de boot zelf ook wilt verzekeren tegen schade dan kies je de cascodekking. In de polisvoorwaarden van de verzekeringen kan je precies terugvinden wanneer de verzekering dekking biedt

Wij maken voor de beoordeling van onze dienstverlening gebruik van het beoordelingssysteem van KiyOh. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de beoordelingen 100% onafhankelijk zijn. Per 1 januari 2014 krijgen al onze relaties een beoordelingsformulier toegestuurd.

Weblog

 • Je boot verzekeren: hoe zit dat?

  22 juni 2015 | Categorie: Bootverzekering

  Je boot verzekeren kan een hele klus zijn. Maar wij maken het graag eenvoudiger voor je. We bespreken waar je op moet letten bij het afsluiten van een bootverzekering. Ook laten we zien waar verzekeraars naar kijken bij het verzekeren van een boot. Dekking Verzekeraars zullen je altijd vragen naar de dekkingsgraad die jouw voorkeur […]

 • Boot verzekeren in het weekend, kan dat?

  10 juni 2015 | Categorie: Bootverzekering

  Je hebt een boot gekocht in het weekend en het liefst wil je meteen gaan varen. Maar je wilt wel graag dat je boot verzekerd is als je gaat varen. Bij veel boten is een bootverzekering zelfs verplicht. Kun je op zaterdag of zondag nog een bootverzekering afsluiten, zodat je gelijk kunt gaan varen? Bootverzekering […]

 • Internationaal vaarbewijs: Wanneer is een internationaal vaarbewijs nodig?

  3 september 2014 | Categorie: Bootverzekering

  Als je met jouw pleziervaartuig in het buitenland gaat varen heb je vaak een internationaal vaarbewijs nodig. Het kan zijn dat je een vaarbewijs nodig hebt terwijl dit in Nederland niet het geval is. Daarnaast kan het zijn dat je, naast een internationaal vaarbewijs, ook nog andere documenten nodig hebt in het buitenland. Internationaal vaarbewijs […]

 • Bootverzekering verplicht of niet?

  16 april 2014 | Categorie: Bootverzekering

  In Nederland hebben veel mensen een eigen boot. Heerlijk om te genieten van de vrijheid op het water. Maar een boot neemt ook risico’s met zich mee die afgedekt kunnen worden met een bootverzekering. Het blijkt dat circa 205 van de booteigenaren geen bootverzekering heeft. De vraag is: is een bootverzekering verplicht of niet? DirectVerzekerd […]

Vaartip: ga goed voorbereid aan boord
Zorg voor actuele vaarkaarten van het gebied waar u vaart. Wees op de hoogte van weersverwachtingen. Vaar niet bij slecht zicht, vaar alleen in het donker als dit noodzakelijk is.
Vaartip: dode hoek van beroepsvaart
Beroepsschippers hebben te kampen met een dode hoek, deze kan in sommige gevallen zelfs 350 meter zijn! Pas uw koers en snelheid dusdanig aan, dat u uit deze dode hoek blijft.
Snel en voordelig bootverzekering
Sluit bij DirectVerzekerd.nl snel en voordelig een bootverzekering af.