Bootverzekering offerte aanvraag

Je boot verzekeren kan een hele klus zijn. Maar wij maken het graag eenvoudiger voor je. We bespreken waar je op moet letten bij het afsluiten van een bootverzekering. Gelieve onderstaande informatie in te vullen en aan ons te versturen. Dan nemen wij daarna zo snel mogelijk contact met je op voor een bootverzekering met een scherpe premie!

Bootverzekering Vergelijken – Vergelijk bootverzekeringen online

Dat kan bij DirectVerzekerd.nl! U kunt zeer snel de premies van meerdere verzekeraars vergelijken. Wij tonen alleen kwalitatief goede verzekeraars in ons overzicht.

Eerst geeft u uw wensen in met betrekking tot uw bootverzekering. Op deze manier toont het vergelijk van DirectVerzekerd.nl alleen die verzekeringen die van toepassing zijn op uw situatie. De vergelijking is dus goed afgestemd.

U kunt zelf op basis van premies en voorwaarden een verzekering uitzoeken die aansluit op uw wensen. Heeft u de juiste verzekering gevonden? Dan kunt u een offerte naar uw e-mailadres sturen of u kunt de verzekering direct afsluiten.

U kunt dus op 1 website bootverzekeringen vergelijken. Het is niet nodig om op websites van meerdere verzekeraars steeds opnieuw een formulier in te vullen.

bootverzekering-vergelijken

 

Dekking online bootverzekering

Je moet kiezen welke dekking je wilt hebben bij je bootverzekering. Je kunt kiezen uit de aansprakelijkheidsdekking en de cascodekking. Met de aansprakelijkheidsdekking van de bootverzekering ben je gedekt tegen schade die je met jouw boot aanbrengt, bijvoorbeeld aan een andere boot, een zwemmer of een sluisdeur. Als je de boot zelf ook wilt verzekeren tegen schade dan kies je de cascodekking. In de polisvoorwaarden van de verzekeringen kan je precies terugvinden wanneer de verzekering dekking biedt

Wij maken voor de beoordeling van onze dienstverlening gebruik van het beoordelingssysteem van KiyOh. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de beoordelingen 100% onafhankelijk zijn. Per 1 januari 2014 krijgen al onze relaties een beoordelingsformulier toegestuurd.

Weblog

 • Hoe komt u veilig aan op uw wintersportbestemming?

  7 January 2020 | Categorie: Algemeen

  Gaat u binnenkort met de auto op wintersport? Dan wilt u natuurlijk graag snel op plaats van bestemming zijn. Maar veiligheid staat uiteraard voorop. Welke preventiemaatregelen kunt u nemen om veilig aan te komen op uw favoriete wintersportbestemming? We zetten er een paar op een rij! Kies de juiste (winter)banden Winterbanden verkorten uw remweg aanzienlijk […]

 • Huiduitslag door processierups? Uw recreatiepark kan aansprakelijk zijn.

  28 June 2019 | Categorie: Algemeen

  De eikenprocessierups plaag kunt u niet zijn ontgaan. Op tv, radio en overige media is de plaag het gesprek van de dag. Misschien heeft u er helaas zelf al hinder van ondervonden of familieleden. De haartjes van de rups kunnen na aanraking met de huid voor ernstige huiduitslag zorgen, met veel jeuk en rode bultjes […]

 • Hoe hou je de auto koel? 4 tips!

  26 June 2019 | Categorie: Algemeen

  Het begin van de meteorologische zomer op 21 juni j.l. heeft meteen gezorgd voor hogere temperaturen. De afgelopen dagen waren zelfs tropisch warm. Omdat we aan het begin staan van de zomer zullen er gerust nog meerdere (buitengewoon) warme dagen volgen. Leuk als u heel de dag op het strand kunt liggen, maar hoe houdt […]

 • Dekken de woonverzekeringen schade door extreme neerslag?

  17 June 2019 | Categorie: Algemeen

  Waar het voorjaar en zomer van 2018 buitengewoon droog was, zo nat en stormachtig is 2019 tot nu toe. Niet voor niets publiceerde het verbond van verzekeraars in de media het bericht dat de schatting van de schade al tientallen miljoenen euro’s bedraagt. En dit geldt alleen nog maar voor het noodweer van begin juni. […]

Vaartip: ga goed voorbereid aan boord
Zorg voor actuele vaarkaarten van het gebied waar u vaart. Wees op de hoogte van weersverwachtingen. Vaar niet bij slecht zicht, vaar alleen in het donker als dit noodzakelijk is.
Vaartip: dode hoek van beroepsvaart
Beroepsschippers hebben te kampen met een dode hoek, deze kan in sommige gevallen zelfs 350 meter zijn! Pas uw koers en snelheid dusdanig aan, dat u uit deze dode hoek blijft.
Snel en voordelig bootverzekering
Sluit bij DirectVerzekerd.nl snel en voordelig een bootverzekering af.