Bromfietsverzekering - Goedkoop Bromfiets afsluiten

Bromfietsverzekering vergelijken
Bromfietsverzekering

Goedkoop Bromfiets verzekeren

Bromfietsverzekering

Als je een bromfiets hebt dan wil je hier onbezorgd op rond kunnen rijden. Hiervoor kun je bij DirectVerzekerd.nl een bromfietsverzekering afsluiten. Het vergelijken van bromfietsverzekeringen kan je aardig wat kosten schelen. Maak daarom snel en eenvoudig een vergelijking. Via onze website kun je direct online bromfietsverzekeringen vergelijken. Zoek de goedkoopste premies en sluit online je bromfietsverzekeirng af.

Via onze website kun je verzekeringen afsluiten voor verschillende types brommers:

 • een brommer met versnellingen;
 • een automaat
 • een snorfiets
 • een fiets hulpmotor

Waarom je bromfiets verzekeren?

In Nederland is het verplicht om een WA-verzekering voor de bromfiets te hebben. Als je met je bromfiets schade toebrengt aan een ander dan vergoedt de WA-bromfietsverzekering de schade.

Je kunt er voor kiezen om je bromfiets uit te breiden met een WA+ of een allriskdekking. De schade die je aan je eigen bromfiets maakt is dan ook verzekerd. Bij een Beperkt Casco bromfietsverzekering is een deel van de schade die je aan je eigen bromfiets toebrengt verzekerd.
Meer informatie over de dekkingen van de bromfietsverzekering: Dekking bromfietsverzekering

Als een verzekeraar een bepaalde dekking niet aanbiedt dan wordt deze niet weergegeven in onze overzichten. Wanneer hij enigszins afwijkt geven wij dit ook aan. De exacte dekking kun je uiteraard altijd terugvinden in de polisvoorwaarden.

Een bromfietsverzekering van DirectVerzekerd

Je wilt graag met een goed gevoel op uw bromfiets rondrijden en een goede bromfietsverzekering is daarbij belangrijk. Via DirectVerzekerd.nl kun je eenvoudig een bromfietsverzekering afsluiten. DirectVerzekerd kenmerkt zichzelf door de eenvoud van het afsluiten van verzekeringen. Daarnaast heb je bij ons de keuze uit meerdere verzekeringen voor de bromfiets. Wij zijn niet gebonden aan de premies van één verzekeraar.

Advies van onze specialisten

Je kunt via onze website zelf online je bromfietsverzekering afsluiten. Maar heb je hulp nodig bij het verzekeren van je bromfiets? Geen probleem, want je kunt ons ook altijd telefonisch bereiken. Onze specialisten staan voor je klaar om je van advies te voorzien. Al onze medewerkers beschikken over de juiste diploma’s. Je kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur.
Ons telefoonnummer:Tel: 0186 607245

Wat klanten over ons zeggen

Wij maken voor de beoordeling van onze dienstverlening gebruik van het beoordelingssysteem van KiyOh. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de beoordelingen 100% onafhankelijk zijn. Per 1 januari 2014 krijgen al onze relaties een beoordelingsformulier toegestuurd.

Weblog

 • De bromfietsverzekering en diefstal. Hoe zit dat?

  12 april 2019 | Categorie: Algemeen

  Diefstal van uw bromfiets is niet automatisch meeverzekerd op uw W.A. bromfietsverzekering terwijl veel mensen dit wel denken. Hier is een uitgebreidere dekking voor nodig. Het nut van een betere dekking werd deze week weer pijnlijk duidelijk. Het Landelijk Informatiecentrum Voertuigencriminaliteit (LIV) maakte deze week bekend dat er in de eerste maanden van 2019 een […]

 • Brommer, snorfiets en motor steeds populairder onder ouderen

  1 september 2016 | Categorie: Bromfietsverzekeringen

  Recent onderzoek wijst uit dat jongeren de afgelopen jaren steeds minder overgaan tot de aanschaf van brommers, snorfietsen of motoren. Reden hiervoor is dat de kosten van een brommer en motor examen steeds prijziger en gecompliceerder worden. Vele jongeren besluiten daarom om direct voor een autorijbewijs te gaan. Een ramp voor de verkoop van brommers, […]

 • 5 tips bij het online afsluiten van je bromfietsverzekering

  19 juli 2016 | Categorie: Bromfietsverzekeringen

  De brommer is voor veel Nederlanders een ideaal vervoermiddel voor korte en lange afstanden. In Nederland rijden meer dan 1 miljoen brommers en snorfietsen. De maximumsnelheid van een bromfiets is 45 km/h, wat betekent dat bromfietsers verplicht zijn om een helm te dragen. Ook een bromfietsverzekering is verplicht. Wat is nu eigenlijk de beste manier […]

 • Maatregelen voor minder bromfietsongelukken in Nederland

  25 maart 2016 | Categorie: Bromfietsverzekeringen

  Minder bromfietsongelukken, dat is iets wat de Nederlandse overheid nastreeft. Terecht natuurlijk. Daarom zijn in Nederland een aantal maatregelen genomen. Ook stelt de overheid de bromfietsverzekering verplicht. Want wanneer je toch betrokken raakt bij een bromfietsongeluk, dan is het fijn als de bestuurder een bromfietsverzekering heeft. Vooral wanneer de bromfietsbestuurder schuldig is. Met een bromfietsverzekering zijn […]

Steeds meer gestolen scooters

Er worden steeds meer scooters gestolen en doorverkocht. Zorg dat uw scooter goed verzekerd is tegen diefstal.

Lees meer

Bromfietsverzekering nodig?

Via onze website kunt u eenvoudig bromfietsverzekeringen vergelijken. Heeft u de juiste verzekering gevonden? Dan kunt u deze binnen enkele minuten afsluiten.

Uw bromfietsrijbewijs!

Gefeliciteerd! U heeft uw bromfiets rijbewijs gehaald. Maar wat moet u nu doen? Hoe krijgt u ook daadwerkelijk uw bromfietsrijbewijs in handen? Dat leest u in dit artikel.

Lees meer