Bromfietsverzekering - Goedkoop Bromfiets afsluiten

Bromfietsverzekering vergelijken
Bromfietsverzekering

Goedkoop Bromfiets verzekeren

Bromfietsverzekering

Als je een bromfiets hebt dan wil je hier onbezorgd op rond kunnen rijden. Hiervoor kun je bij DirectVerzekerd.nl een bromfietsverzekering afsluiten. Het vergelijken van bromfietsverzekeringen kan je aardig wat kosten schelen. Maak daarom snel en eenvoudig een vergelijking. Via onze website kun je direct online bromfietsverzekeringen vergelijken. Zoek de goedkoopste premies en sluit online je bromfietsverzekeirng af.

Via onze website kun je verzekeringen afsluiten voor verschillende types brommers:

 • een brommer met versnellingen;
 • een automaat
 • een snorfiets
 • een fiets hulpmotor

Waarom je bromfiets verzekeren?

In Nederland is het verplicht om een WA-verzekering voor de bromfiets te hebben. Als je met je bromfiets schade toebrengt aan een ander dan vergoedt de WA-bromfietsverzekering de schade.

Je kunt er voor kiezen om je bromfiets uit te breiden met een WA+ of een allriskdekking. De schade die je aan je eigen bromfiets maakt is dan ook verzekerd. Bij een Beperkt Casco bromfietsverzekering is een deel van de schade die je aan je eigen bromfiets toebrengt verzekerd.
Meer informatie over de dekkingen van de bromfietsverzekering: Dekking bromfietsverzekering

Als een verzekeraar een bepaalde dekking niet aanbiedt dan wordt deze niet weergegeven in onze overzichten. Wanneer hij enigszins afwijkt geven wij dit ook aan. De exacte dekking kun je uiteraard altijd terugvinden in de polisvoorwaarden.

Een bromfietsverzekering van DirectVerzekerd

Je wilt graag met een goed gevoel op uw bromfiets rondrijden en een goede bromfietsverzekering is daarbij belangrijk. Via DirectVerzekerd.nl kun je eenvoudig een bromfietsverzekering afsluiten. DirectVerzekerd kenmerkt zichzelf door de eenvoud van het afsluiten van verzekeringen. Daarnaast heb je bij ons de keuze uit meerdere verzekeringen voor de bromfiets. Wij zijn niet gebonden aan de premies van één verzekeraar.

Advies van onze specialisten

Je kunt via onze website zelf online je bromfietsverzekering afsluiten. Maar heb je hulp nodig bij het verzekeren van je bromfiets? Geen probleem, want je kunt ons ook altijd telefonisch bereiken. Onze specialisten staan voor je klaar om je van advies te voorzien. Al onze medewerkers beschikken over de juiste diploma’s. Je kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur.
Ons telefoonnummer:Tel: 0186 607245

Wat klanten over ons zeggen

Wij maken voor de beoordeling van onze dienstverlening gebruik van het beoordelingssysteem van KiyOh. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de beoordelingen 100% onafhankelijk zijn. Per 1 januari 2014 krijgen al onze relaties een beoordelingsformulier toegestuurd.

Weblog

 • Hoe komt u veilig aan op uw wintersportbestemming?

  7 January 2020 | Categorie: Algemeen

  Gaat u binnenkort met de auto op wintersport? Dan wilt u natuurlijk graag snel op plaats van bestemming zijn. Maar veiligheid staat uiteraard voorop. Welke preventiemaatregelen kunt u nemen om veilig aan te komen op uw favoriete wintersportbestemming? We zetten er een paar op een rij! Kies de juiste (winter)banden Winterbanden verkorten uw remweg aanzienlijk […]

 • Huiduitslag door processierups? Uw recreatiepark kan aansprakelijk zijn.

  28 June 2019 | Categorie: Algemeen

  De eikenprocessierups plaag kunt u niet zijn ontgaan. Op tv, radio en overige media is de plaag het gesprek van de dag. Misschien heeft u er helaas zelf al hinder van ondervonden of familieleden. De haartjes van de rups kunnen na aanraking met de huid voor ernstige huiduitslag zorgen, met veel jeuk en rode bultjes […]

 • Hoe hou je de auto koel? 4 tips!

  26 June 2019 | Categorie: Algemeen

  Het begin van de meteorologische zomer op 21 juni j.l. heeft meteen gezorgd voor hogere temperaturen. De afgelopen dagen waren zelfs tropisch warm. Omdat we aan het begin staan van de zomer zullen er gerust nog meerdere (buitengewoon) warme dagen volgen. Leuk als u heel de dag op het strand kunt liggen, maar hoe houdt […]

 • Dekken de woonverzekeringen schade door extreme neerslag?

  17 June 2019 | Categorie: Algemeen

  Waar het voorjaar en zomer van 2018 buitengewoon droog was, zo nat en stormachtig is 2019 tot nu toe. Niet voor niets publiceerde het verbond van verzekeraars in de media het bericht dat de schatting van de schade al tientallen miljoenen euro’s bedraagt. En dit geldt alleen nog maar voor het noodweer van begin juni. […]

Steeds meer gestolen scooters

Er worden steeds meer scooters gestolen en doorverkocht. Zorg dat uw scooter goed verzekerd is tegen diefstal.

Lees meer

Bromfietsverzekering nodig?

Via onze website kunt u eenvoudig bromfietsverzekeringen vergelijken. Heeft u de juiste verzekering gevonden? Dan kunt u deze binnen enkele minuten afsluiten.

Uw bromfietsrijbewijs!

Gefeliciteerd! U heeft uw bromfiets rijbewijs gehaald. Maar wat moet u nu doen? Hoe krijgt u ook daadwerkelijk uw bromfietsrijbewijs in handen? Dat leest u in dit artikel.

Lees meer