Bromfietsverzekering vergelijken

 • Binnen één minuut een premieoverzicht op uw beeldscherm
 • Eenvoudig bromfietsverzekeringen vergelijken en afsluiten

Bromfietsverzekering Vergelijken – Vergelijk bromfietsverzekeringen online

vergelijk bromfietsverzekering online

Via DirectVerzekerd.nl online je bromfietsverzekering vergelijken, dat willen wij zo snel en eenvoudig mogelijk voor je maken. Zo kun jij zonder moeilijkheden de goedkoopste bromfietsverzekering vinden, of mogelijk een andere verzekering met voorwaarden die beter aansluiten op je wensen.

Met de bromfietsverzekering kun je drie soorten bromfietsen verzekeren. Voor onderstaande types kun je via onze website online bromfietsverzekeringen vergelijken:

 • automaten (o.a. scooters);
 • snorfietsen;
 • bromfietsen met versnellingen.

Wat is belangrijk bij het vergelijken van bromfietsverzekeringen?

Het maken van een bromfietsvergelijking is de eerste stap die je kunt nemen om uiteindelijk een bromfietsverzekering af te sluiten. Er zijn uiteraard wel een aantal dingen waar je op kunt letten als je een vergelijking gaat maken.

Kies de juiste dekking

Bij het vergelijken van bromfietsverzekeringen kun je een keuze maken uit drie soorten dekkingen: WA, WA Beperkt Casco en WA Volledig Casco. In Nederland ben je verplicht om minimaal een WA-dekking voor je bromfiets af te sluiten. Hiermee ben je alleen verzekerd tegen schade die je met je bromfiets aan anderen veroorzaakt. De Beperkt Casco en Volledig Casco zijn meer uitgebreid. Meer weten? Lees dan dit blog: Bromfietsverzekering: welke dekking kun je bij je verzekering afsluiten?

Welk slot gebruik je?

Het is goed mogelijk dat met een goedgekeurd ART-slot een online vergelijking voor een bromfietsverzekering je nog goedkopere premies oplevert. Er zijn bromfietsverzekeraars die korting geven op de premie wanneer je slot aan bepaalde eisen voldoet. Tijdens het maken van de vergelijking krijg je de mogelijk om aan te geven of je een gecertificeerd slot hebt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij maken voor de beoordeling van onze dienstverlening gebruik van het beoordelingssysteem van KiyOh. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de beoordelingen 100% onafhankelijk zijn. Per 1 januari 2014 krijgen al onze relaties een beoordelingsformulier toegestuurd.

Weblog

 • De bromfietsverzekering en diefstal. Hoe zit dat?

  12 april 2019 | Categorie: Algemeen

  Diefstal van uw bromfiets is niet automatisch meeverzekerd op uw W.A. bromfietsverzekering terwijl veel mensen dit wel denken. Hier is een uitgebreidere dekking voor nodig. Het nut van een betere dekking werd deze week weer pijnlijk duidelijk. Het Landelijk Informatiecentrum Voertuigencriminaliteit (LIV) maakte deze week bekend dat er in de eerste maanden van 2019 een […]

 • Brommer, snorfiets en motor steeds populairder onder ouderen

  1 september 2016 | Categorie: Bromfietsverzekeringen

  Recent onderzoek wijst uit dat jongeren de afgelopen jaren steeds minder overgaan tot de aanschaf van brommers, snorfietsen of motoren. Reden hiervoor is dat de kosten van een brommer en motor examen steeds prijziger en gecompliceerder worden. Vele jongeren besluiten daarom om direct voor een autorijbewijs te gaan. Een ramp voor de verkoop van brommers, […]

 • 5 tips bij het online afsluiten van je bromfietsverzekering

  19 juli 2016 | Categorie: Bromfietsverzekeringen

  De brommer is voor veel Nederlanders een ideaal vervoermiddel voor korte en lange afstanden. In Nederland rijden meer dan 1 miljoen brommers en snorfietsen. De maximumsnelheid van een bromfiets is 45 km/h, wat betekent dat bromfietsers verplicht zijn om een helm te dragen. Ook een bromfietsverzekering is verplicht. Wat is nu eigenlijk de beste manier […]

 • Maatregelen voor minder bromfietsongelukken in Nederland

  25 maart 2016 | Categorie: Bromfietsverzekeringen

  Minder bromfietsongelukken, dat is iets wat de Nederlandse overheid nastreeft. Terecht natuurlijk. Daarom zijn in Nederland een aantal maatregelen genomen. Ook stelt de overheid de bromfietsverzekering verplicht. Want wanneer je toch betrokken raakt bij een bromfietsongeluk, dan is het fijn als de bestuurder een bromfietsverzekering heeft. Vooral wanneer de bromfietsbestuurder schuldig is. Met een bromfietsverzekering zijn […]