Bromfietsverzekering vergelijken

 • Binnen één minuut een premieoverzicht op uw beeldscherm
 • Eenvoudig bromfietsverzekeringen vergelijken en afsluiten

Bromfietsverzekering Vergelijken – Vergelijk bromfietsverzekeringen online

vergelijk bromfietsverzekering online

Via DirectVerzekerd.nl online je bromfietsverzekering vergelijken, dat willen wij zo snel en eenvoudig mogelijk voor je maken. Zo kun jij zonder moeilijkheden de goedkoopste bromfietsverzekering vinden, of mogelijk een andere verzekering met voorwaarden die beter aansluiten op je wensen.

Met de bromfietsverzekering kun je drie soorten bromfietsen verzekeren. Voor onderstaande types kun je via onze website online bromfietsverzekeringen vergelijken:

 • automaten (o.a. scooters);
 • snorfietsen;
 • bromfietsen met versnellingen.

Wat is belangrijk bij het vergelijken van bromfietsverzekeringen?

Het maken van een bromfietsvergelijking is de eerste stap die je kunt nemen om uiteindelijk een bromfietsverzekering af te sluiten. Er zijn uiteraard wel een aantal dingen waar je op kunt letten als je een vergelijking gaat maken.

Kies de juiste dekking

Bij het vergelijken van bromfietsverzekeringen kun je een keuze maken uit drie soorten dekkingen: WA, WA Beperkt Casco en WA Volledig Casco. In Nederland ben je verplicht om minimaal een WA-dekking voor je bromfiets af te sluiten. Hiermee ben je alleen verzekerd tegen schade die je met je bromfiets aan anderen veroorzaakt. De Beperkt Casco en Volledig Casco zijn meer uitgebreid. Meer weten? Lees dan dit blog: Bromfietsverzekering: welke dekking kun je bij je verzekering afsluiten?

Welk slot gebruik je?

Het is goed mogelijk dat met een goedgekeurd ART-slot een online vergelijking voor een bromfietsverzekering je nog goedkopere premies oplevert. Er zijn bromfietsverzekeraars die korting geven op de premie wanneer je slot aan bepaalde eisen voldoet. Tijdens het maken van de vergelijking krijg je de mogelijk om aan te geven of je een gecertificeerd slot hebt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij maken voor de beoordeling van onze dienstverlening gebruik van het beoordelingssysteem van KiyOh. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de beoordelingen 100% onafhankelijk zijn. Per 1 januari 2014 krijgen al onze relaties een beoordelingsformulier toegestuurd.

Weblog

 • Hoe komt u veilig aan op uw wintersportbestemming?

  7 January 2020 | Categorie: Algemeen

  Gaat u binnenkort met de auto op wintersport? Dan wilt u natuurlijk graag snel op plaats van bestemming zijn. Maar veiligheid staat uiteraard voorop. Welke preventiemaatregelen kunt u nemen om veilig aan te komen op uw favoriete wintersportbestemming? We zetten er een paar op een rij! Kies de juiste (winter)banden Winterbanden verkorten uw remweg aanzienlijk […]

 • Huiduitslag door processierups? Uw recreatiepark kan aansprakelijk zijn.

  28 June 2019 | Categorie: Algemeen

  De eikenprocessierups plaag kunt u niet zijn ontgaan. Op tv, radio en overige media is de plaag het gesprek van de dag. Misschien heeft u er helaas zelf al hinder van ondervonden of familieleden. De haartjes van de rups kunnen na aanraking met de huid voor ernstige huiduitslag zorgen, met veel jeuk en rode bultjes […]

 • Hoe hou je de auto koel? 4 tips!

  26 June 2019 | Categorie: Algemeen

  Het begin van de meteorologische zomer op 21 juni j.l. heeft meteen gezorgd voor hogere temperaturen. De afgelopen dagen waren zelfs tropisch warm. Omdat we aan het begin staan van de zomer zullen er gerust nog meerdere (buitengewoon) warme dagen volgen. Leuk als u heel de dag op het strand kunt liggen, maar hoe houdt […]

 • Dekken de woonverzekeringen schade door extreme neerslag?

  17 June 2019 | Categorie: Algemeen

  Waar het voorjaar en zomer van 2018 buitengewoon droog was, zo nat en stormachtig is 2019 tot nu toe. Niet voor niets publiceerde het verbond van verzekeraars in de media het bericht dat de schatting van de schade al tientallen miljoenen euro’s bedraagt. En dit geldt alleen nog maar voor het noodweer van begin juni. […]