Caravanverzekering - Online caravan verzekeren

Vergelijk caravanverzekering
caravanverzekering

Caravan verzekeren

Caravanverzekering

Een caravanverzekering afsluiten doe je wanneer je bij schade aan je caravan niet zelf voor de kosten wilt opdraaien. Zeker wanneer je een waardevolle caravan in je bezit hebt kan de caravanverzekering zorgen wegnemen wanneer je op vakantie gaat. Je zit net wat fijner in de auto en op de camping. Want hoewel je autoverzekering wel geldig is als je schade bij een ander veroorzaakt, schade aan je eigen caravan is niet verzekerd wanneer je een ongeluk veroorzaakt.

Online je caravan verzekeren

Via onze website kun je online je caravan verzekeren. We bieden je een vergelijking aan tussen caravanverzekeringen van twee gerenommeerde verzekeraars. Zo weet je zeker dat je in geval van schade goed verzekerd bent. De caravanverzekeraars die je vergelijkt via Directverzekerd.nl zijn:

Onze experts staan voor je klaar

Wanneer je vragen hebt over de caravanverzekering, of je wilt je caravan liever telefonisch verzekeren, dan kun je contact opnemen met onze verzekeringsexperts. Tijdens werkdagen kun je tussen 09:00 en 17:00 uur contact opnemen met ons team. Wij helpen je graag verder met je caravanverzekering.

Ook bij schade staan we voor je klaar. Je kunt altijd contact met ons opnemen wanneer je hulp nodig hebt bij het melden van een schade.

Wat klanten over ons zeggen

Wij maken voor de beoordeling van onze dienstverlening gebruik van het beoordelingssysteem van KiyOh. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de beoordelingen 100% onafhankelijk zijn. Per 1 januari 2014 krijgen al onze relaties een beoordelingsformulier toegestuurd.

Weblog

 • Hoe komt u veilig aan op uw wintersportbestemming?

  7 January 2020 | Categorie: Algemeen

  Gaat u binnenkort met de auto op wintersport? Dan wilt u natuurlijk graag snel op plaats van bestemming zijn. Maar veiligheid staat uiteraard voorop. Welke preventiemaatregelen kunt u nemen om veilig aan te komen op uw favoriete wintersportbestemming? We zetten er een paar op een rij! Kies de juiste (winter)banden Winterbanden verkorten uw remweg aanzienlijk […]

 • Huiduitslag door processierups? Uw recreatiepark kan aansprakelijk zijn.

  28 June 2019 | Categorie: Algemeen

  De eikenprocessierups plaag kunt u niet zijn ontgaan. Op tv, radio en overige media is de plaag het gesprek van de dag. Misschien heeft u er helaas zelf al hinder van ondervonden of familieleden. De haartjes van de rups kunnen na aanraking met de huid voor ernstige huiduitslag zorgen, met veel jeuk en rode bultjes […]

 • Hoe hou je de auto koel? 4 tips!

  26 June 2019 | Categorie: Algemeen

  Het begin van de meteorologische zomer op 21 juni j.l. heeft meteen gezorgd voor hogere temperaturen. De afgelopen dagen waren zelfs tropisch warm. Omdat we aan het begin staan van de zomer zullen er gerust nog meerdere (buitengewoon) warme dagen volgen. Leuk als u heel de dag op het strand kunt liggen, maar hoe houdt […]

 • Dekken de woonverzekeringen schade door extreme neerslag?

  17 June 2019 | Categorie: Algemeen

  Waar het voorjaar en zomer van 2018 buitengewoon droog was, zo nat en stormachtig is 2019 tot nu toe. Niet voor niets publiceerde het verbond van verzekeraars in de media het bericht dat de schatting van de schade al tientallen miljoenen euro’s bedraagt. En dit geldt alleen nog maar voor het noodweer van begin juni. […]

Caravan tip: controle voor vertrek.

Controleer voor je gaat rijden of het gewicht van de beladen caravan niet zwaarder is dan het maximum toegestane gewicht.

Caravan tip: niet vergeten.

Als je door berg- of heuvelachtig gebied gaat rijden zorg dan dat je twee wielblokken binnen handbereik hebt liggen. Als de caravan door omstandigheden moet worden ontkoppeld kunt je deze zo beschermen tegen wegrijden. De situatie zal zich misschien niet zo snel voordoen. Maar wanneer dit wel het geval is zul je blij zijn dat je hier aan gedacht hebt.

Caravan tip: testen

Controleer voor je de weg op gaat of de 12-voltstekker van de caravan goed is gekoppeld aan de contactdoos van je auto. Test vervolgens of de verlichting van de caravan goed werkt. Hiermee voorkom je dat je in het donker niet goed zichtbaar bent en vergroot je je veiligheid op de weg. Daarnaast voorkom je ook boetes voor het niet hebben van de juiste verlichting.