Online Doorlopende reisverzekering vergelijken – Bereken goedkoopste verzekering

 • Online afsluiten en direct verzekeren
 • Binnen 5 minuten verzekerd
 • Bereken en zoek de goedkoopste doorlopende reisverzekering
 • Altijd telefonisch bereikbaar

Doorlopende reisverzekering vergelijken

Op reis kunnen er een hoop gebeurtenissen plaatsvinden waardoor u schade lijdt. Uw bagage kan beschadigd raken of uw portemonnee kan gestolen worden. Maar ook schade aan uzelf. Als u bijvoorbeeld in het ziekenhuis terecht komt in het buitenland kan dit tot hoge kosten lijden, die niet altijd vergoed worden door uw Nederlandse zorgverzekering. Met een goede doorlopende reisverzekering hoeft u zich over het financiële aspect van deze dit soort risico’s geen zorgen te maken. Via Direct Verzeker.nl kunt u online doorlopende reisverzekeringen vergelijken. Op deze wijze vindt u direct de goedkoopste verzekering.

Een reisverzekering vergelijken, hoe werkt het?

Het is simpel. Op deze pagina vindt u een formulier waarop u enkele gegevens dient in te vullen. Deze gegevens worden alleen gebruikt om een overzicht met verzekeringen voor u samen te stellen. Als u na het berekenen van de doorlopende reisverzekeringen een verzekering tegenkomt die u wilt afsluiten dan kan dit binnen 5 minuten. Kies de verzekering en ga verder met afsluiten. U doorloopt enkele stappen en u bent direct verzekerd.

Tips reisverzekering vergelijken

Ben je op zoek naar een goedkope reisverzekering en ga je reisverzekeringen vergelijken? Dan zijn er een aantal zaken die je in je achterhoofd kunt houden bij het berekenen en afsluiten van de verzekering.

Kortlopende- of doorlopende reisverzekering
Je moet eerst kiezen of je een doorlopende reisverzekering of een kortlopende reisverzekering gaat vergelijken. Een doorlopende reisverzekering is vaak goedkoper. Wanneer je langer dan drie weken op vakantie gaat of met je gezin langer dan twee weken op vakantie gaat dan is het vrijwel altijd goedkoper om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Dan ben je ook nog eens het hele jaar door verzekerd.

Reisverzekering met goede dekking
Een doorlopende reisverzekering bestaat uit een basisverzekering met extra dekkingen. Zorg dat je de juiste dekkingen op je verzekering hebt. Ga je op wintersport? Dan is het wel zo slim om een wintersportdekking te hebben. Verdiep je zelf goed in welke dekking jij op je reisverzekering wilt hebben voor je verzekeringen gaat vergelijken.

Wij maken voor de beoordeling van onze dienstverlening gebruik van het beoordelingssysteem van KiyOh. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de beoordelingen 100% onafhankelijk zijn. Per 1 januari 2014 krijgen al onze relaties een beoordelingsformulier toegestuurd.

Weblog

 • Hoe komt u veilig aan op uw wintersportbestemming?

  7 January 2020 | Categorie: Algemeen

  Gaat u binnenkort met de auto op wintersport? Dan wilt u natuurlijk graag snel op plaats van bestemming zijn. Maar veiligheid staat uiteraard voorop. Welke preventiemaatregelen kunt u nemen om veilig aan te komen op uw favoriete wintersportbestemming? We zetten er een paar op een rij! Kies de juiste (winter)banden Winterbanden verkorten uw remweg aanzienlijk […]

 • Huiduitslag door processierups? Uw recreatiepark kan aansprakelijk zijn.

  28 June 2019 | Categorie: Algemeen

  De eikenprocessierups plaag kunt u niet zijn ontgaan. Op tv, radio en overige media is de plaag het gesprek van de dag. Misschien heeft u er helaas zelf al hinder van ondervonden of familieleden. De haartjes van de rups kunnen na aanraking met de huid voor ernstige huiduitslag zorgen, met veel jeuk en rode bultjes […]

 • Hoe hou je de auto koel? 4 tips!

  26 June 2019 | Categorie: Algemeen

  Het begin van de meteorologische zomer op 21 juni j.l. heeft meteen gezorgd voor hogere temperaturen. De afgelopen dagen waren zelfs tropisch warm. Omdat we aan het begin staan van de zomer zullen er gerust nog meerdere (buitengewoon) warme dagen volgen. Leuk als u heel de dag op het strand kunt liggen, maar hoe houdt […]

 • Dekken de woonverzekeringen schade door extreme neerslag?

  17 June 2019 | Categorie: Algemeen

  Waar het voorjaar en zomer van 2018 buitengewoon droog was, zo nat en stormachtig is 2019 tot nu toe. Niet voor niets publiceerde het verbond van verzekeraars in de media het bericht dat de schatting van de schade al tientallen miljoenen euro’s bedraagt. En dit geldt alleen nog maar voor het noodweer van begin juni. […]