Online Doorlopende reisverzekering vergelijken – Bereken goedkoopste verzekering

 • Online afsluiten en direct verzekeren
 • Binnen 5 minuten verzekerd
 • Bereken en zoek de goedkoopste doorlopende reisverzekering
 • Altijd telefonisch bereikbaar

Doorlopende reisverzekering vergelijken

Op reis kunnen er een hoop gebeurtenissen plaatsvinden waardoor u schade lijdt. Uw bagage kan beschadigd raken of uw portemonnee kan gestolen worden. Maar ook schade aan uzelf. Als u bijvoorbeeld in het ziekenhuis terecht komt in het buitenland kan dit tot hoge kosten lijden, die niet altijd vergoed worden door uw Nederlandse zorgverzekering. Met een goede doorlopende reisverzekering hoeft u zich over het financiële aspect van deze dit soort risico’s geen zorgen te maken. Via Direct Verzeker.nl kunt u online doorlopende reisverzekeringen vergelijken. Op deze wijze vindt u direct de goedkoopste verzekering.

Een reisverzekering vergelijken, hoe werkt het?

Het is simpel. Op deze pagina vindt u een formulier waarop u enkele gegevens dient in te vullen. Deze gegevens worden alleen gebruikt om een overzicht met verzekeringen voor u samen te stellen. Als u na het berekenen van de doorlopende reisverzekeringen een verzekering tegenkomt die u wilt afsluiten dan kan dit binnen 5 minuten. Kies de verzekering en ga verder met afsluiten. U doorloopt enkele stappen en u bent direct verzekerd.

Tips reisverzekering vergelijken

Ben je op zoek naar een goedkope reisverzekering en ga je reisverzekeringen vergelijken? Dan zijn er een aantal zaken die je in je achterhoofd kunt houden bij het berekenen en afsluiten van de verzekering.

Kortlopende- of doorlopende reisverzekering
Je moet eerst kiezen of je een doorlopende reisverzekering of een kortlopende reisverzekering gaat vergelijken. Een doorlopende reisverzekering is vaak goedkoper. Wanneer je langer dan drie weken op vakantie gaat of met je gezin langer dan twee weken op vakantie gaat dan is het vrijwel altijd goedkoper om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Dan ben je ook nog eens het hele jaar door verzekerd.

Reisverzekering met goede dekking
Een doorlopende reisverzekering bestaat uit een basisverzekering met extra dekkingen. Zorg dat je de juiste dekkingen op je verzekering hebt. Ga je op wintersport? Dan is het wel zo slim om een wintersportdekking te hebben. Verdiep je zelf goed in welke dekking jij op je reisverzekering wilt hebben voor je verzekeringen gaat vergelijken.

Wij maken voor de beoordeling van onze dienstverlening gebruik van het beoordelingssysteem van KiyOh. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de beoordelingen 100% onafhankelijk zijn. Per 1 januari 2014 krijgen al onze relaties een beoordelingsformulier toegestuurd.

Weblog

 • Hoe voorkomt u diefstal tijdens de vakantie?

  14 mei 2019 | Categorie: Algemeen

  Helaas komt diefstal van waardevolle spullen veel voor op vakantie. Dit geeft een nare bijsmaak aan de leuke vakantie in bijvoorbeeld Zuid-Europa of Azië. Het is zonde om uw vakantie te laten verpesten door een gestolen telefoon, computer en contant geld. Vooral op plaatsen waar veel toerisme is, komt diefstal (zakkenrollen) veel voor, want op […]

 • Doorlopende reisverzekering of kortlopend?

  3 mei 2019 | Categorie: Algemeen

  Kiest u voor een doorlopende of kortlopende reisverzekering? Vaak stellen klanten de vraag wanneer een doorlopende reisverzekering relatief goedkoper is dan een kortlopende. Uit ervaring en onderzoek is gebleken dat wanneer u vaker dan 1 keer per jaar met vakantie gaat een doorlopende reisverzekering over het algemeen voordeliger is. Dit is onder andere afhankelijk van […]

 • Welke medische kosten dekt uw reisverzekering?

  20 maart 2019 | Categorie: Algemeen

  Wat veel mensen niet weten is dat uw reisverzekering ook medische kosten dekt in het buitenland. Men gaat er vaak vanuit dat een zorgverzekering voldoende is maar deze dekt maar een deel van de kosten bij een ongeval. Ook tijdens of misschien wel juist tijdens een vakantie zit een ongeluk in een klein hoekje. Denkt u […]

 • Heeft u uw reisverzekering al geregeld voor de aankomende zomervakantie?

  23 april 2018 | Categorie: Reisverzekeringen

  De zomervakantie staat weer voor de deur! Ongetwijfeld heeft u uw reis al geboekt en het één en ander voorbereid. Heeft u ook aan uw reisverzekering gedacht? Een reisverzekering kunt u kort voor uw vakantie nog afsluiten en is zeer belangrijk. Zonder reisverzekering op vakantie gaan brengt vele risico’s met zich mee. Graag leggen wij […]