Motorverzekering afsluiten: Direct online motor verzekeren

Motorverzekering vergelijken
motor verzekeren

Motor verzekeren? Vergelijk hier

 • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Motor verzekeren bij DirectVerzekerd.nl

Bij DirectVerzekerd.nl kun je eenvoudig online je motor verzekeren. Je kunt eerst een vergelijking maken van een aantal verzekeraars. Vervolgens kun je de motorverzekering afsluiten die het meest aansluit op je wensen. Neem zelf een kijkje in ons aanbod van motorverzekeringen. Binnen één minuut weet je de premies van diverse verzekeraars. Online afsluiten van de motorverzekering kan vervolgens snel en eenvoudig.

Vergelijk motorverzekering »

 • Direct motor verzekeren / afsluiten
 • Goedkoopste motorverzekeringen
 • Binnen 2 minuten
 • Sluit direct af of vergelijk!

Ons aanbod bij motor verzekeren

Wij werken met verzekeringen van meer dan 20 verzekeraars. Wij hebben drie verzekeraars uitgekozen met een echt goede motorverzekering. Per verzekeraars zit er uiteraard verschil in premie en dekking. Je kunt zelf kiezen welke oplossing voor jou het best is om je motor te verzekeren. Op deze manier willen wij je gemakkelijk toegang bieden tot meerdere motorverzekering. Tegelijkertijd zorgen wij er voor dat je je motor goed kunt verzekeren. De motorverzekeraars waar wij momenteel mee samenwerken zijn:

 • Unigarant
  unigarant motorverzekering
 • Europeesche Verzekeringen
  Europeesche motorverzekering
 • Heinenoord Assuradeuren (Pool Motoren 2015)
  Heinenoord Pool motorverzekering
 • Motorverzekering in het kort

  • Wettelijke aansprakelijkheid verplicht
  • Daarnaast kunnen schade en diefstal worden verzekerd
  • Keuze uit Beperkt Casco (vervangingswaarde) en All risk (nieuwwaarde)
  • Uitbreiding opzittendenverzekering, no-claim beschermer

  motorverzekering afsluiten

Met welke dekking je motorverzekering afsluiten?

Motor verzekeren: Wettelijke aansprakelijkheid

De wettelijke aansprakelijkheid is bij wet verplicht voor alle voertuigen, dus je moet ook een verzekering voor wettelijke aansprakelijkheid afsluiten als je je motor gaat verzekeren. Met deze verzekering wordt schade gedekt die je met jouw motor veroorzaakt bij derden. Het gaat niet alleen om de schade aan andere weggebruikers maar ook de schade aan zaken als het wegdek of de vangrails. Het minimum bedrag dat gedekt wordt door deze verzekering is vastgesteld door de wet. Het minimumbedrag is vijf miljoen euro voor letselschade en twee-en-een-half miljoen euro voor materiële schade.

Deze verzekering dekt ook schade die passagiers van de motorrijder lijden en de verzekering is geldig voor een aanhanger of zijspan.

Motor verzekeren: Beperkt casco

De schade die ontstaat door brand, storm, bliksem, loslopende dieren, hagel, diefstal of botsing wordt gedekt met deze motorverzekering. Wil je jouw motor verzekeren met een beperkt casco verzekering? Het nut van deze verzekering hangt samen met de leeftijd van de motor, of eigenlijk met de dagwaarde van de motor.

Motor verzekeren: Volledig Casco / All Risk

De naam zegt het al, maar deze vorm is de meest uitgebreide verzekering onder de motorverzekeringen. Naast de dekking uit de Beperkt Casco verzekering worden bij deze verzekering ook schades die je hebt voortkomend uit een aanrijding, slippen of van de weg raken met je motor gedekt, ongeacht wie de schuldige is.

Waarom je motor verzekeren?

Als je in Nederland een motor in je bezit hebt dan moet deze verzekerd zijn. Dit is wettelijke verplicht vanaf het moment dat de motor op jouw naam geregistreerd staat. Is je motor niet geregistreerd bij het RDW en verzekerd? Dan mag je er ook niet op rijden. Je moet minimaal een WA motorverzekering hebben. De WA-dekking is de minst uitgebreide dekking. Je kunt je motor ook met een meer uitgebreide dekking verzekeren. Dan kun je kiezen voor de Beperkt Casco en Volledig Casco dekking.

Vragen over de motorverzekering?

Onze medewerkers helpen je graag bij het afsluiten van je motorverzekering. Je kunt je motor online verzekeren, maar wij zijn ook telefonisch bereikbaar. Onze medewerkers beschikken over alle vereiste diploma’s en kunnen je van deskundig advies voorzien. Dus heb je nog vragen over je motorverzekering? Neem gerust contact op, wij helpen je graag verder!

Neem contact met ons op per e-mail of telefoon. Je kunt ook zelf online naar het antwoord op je vraag zoeken. Ga hiervoor naar onze pagina voor veel gestelde vragen.

Wat klanten over ons zeggen

Wij maken voor de beoordeling van onze dienstverlening gebruik van het beoordelingssysteem van KiyOh. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de beoordelingen 100% onafhankelijk zijn. Per 1 januari 2014 krijgen al onze relaties een beoordelingsformulier toegestuurd.

Weblog

 • Hoe komt u veilig aan op uw wintersportbestemming?

  7 January 2020 | Categorie: Algemeen

  Gaat u binnenkort met de auto op wintersport? Dan wilt u natuurlijk graag snel op plaats van bestemming zijn. Maar veiligheid staat uiteraard voorop. Welke preventiemaatregelen kunt u nemen om veilig aan te komen op uw favoriete wintersportbestemming? We zetten er een paar op een rij! Kies de juiste (winter)banden Winterbanden verkorten uw remweg aanzienlijk […]

 • Huiduitslag door processierups? Uw recreatiepark kan aansprakelijk zijn.

  28 June 2019 | Categorie: Algemeen

  De eikenprocessierups plaag kunt u niet zijn ontgaan. Op tv, radio en overige media is de plaag het gesprek van de dag. Misschien heeft u er helaas zelf al hinder van ondervonden of familieleden. De haartjes van de rups kunnen na aanraking met de huid voor ernstige huiduitslag zorgen, met veel jeuk en rode bultjes […]

 • Hoe hou je de auto koel? 4 tips!

  26 June 2019 | Categorie: Algemeen

  Het begin van de meteorologische zomer op 21 juni j.l. heeft meteen gezorgd voor hogere temperaturen. De afgelopen dagen waren zelfs tropisch warm. Omdat we aan het begin staan van de zomer zullen er gerust nog meerdere (buitengewoon) warme dagen volgen. Leuk als u heel de dag op het strand kunt liggen, maar hoe houdt […]

 • Dekken de woonverzekeringen schade door extreme neerslag?

  17 June 2019 | Categorie: Algemeen

  Waar het voorjaar en zomer van 2018 buitengewoon droog was, zo nat en stormachtig is 2019 tot nu toe. Niet voor niets publiceerde het verbond van verzekeraars in de media het bericht dat de schatting van de schade al tientallen miljoenen euro’s bedraagt. En dit geldt alleen nog maar voor het noodweer van begin juni. […]