Oldtimerverzekering vergelijken

 • Bespaar op uw oldtimerverzekering
 • Vergelijk zelf premies
 • Binnen één minuut een premie op uw beeldscherm

Oldtimerverzekering Vergelijken – Vergelijk oldtimerverzekeringen online

U vergelijkt online uw oldtimerverzekeringen met veel gemak via DirectVerzekerd.nl. Dit geldt ook voor de verzekering van uw oldtimer. Wanneer u deze verzekering gaat afsluiten wilt u er zeker van zijn dat u alle opties heeft overwogen. Via onze website kunt u online de oldtimerverzekeringen van verzekeraars bekijken. Wij hebben een selectie gemaakt op basis van prijs en kwaliteit.

Met of zonder kenteken?
U kunt oldtimerverzekeringen vergelijken zonder kenteken. U selecteert het model in dit geval handmatig en kunt op deze wijze premies opvragen en een offerte per mail ontvangen. Maar als u de oldtimerverzekering daadwerkelijk online wilt afsluiten bent u verplicht een juist kenteken in te vullen.

oldtimerverzekering vergelijken

 

Wij maken voor de beoordeling van onze dienstverlening gebruik van het beoordelingssysteem van KiyOh. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de beoordelingen 100% onafhankelijk zijn. Per 1 januari 2014 krijgen al onze relaties een beoordelingsformulier toegestuurd.

Weblog

 • De voordelen en voorwaarden van een oldtimerverzekering

  10 mei 2017 | Categorie: Oldtimer verzekering

  Een echte oldtimer is een uniek object en in de meeste gevallen zelfs een collectors item. Een normale autoverzekering past niet bij een auto als deze, dit vanwege het feit dat men dan rekening moet houden met de dagwaarde of oorspronkelijke nieuwwaarde. Men kan bij een oldtimer geen goede taxatiewaarde bepalen waarvoor deze verzekerd dient […]

 • Aanrijding veroorzaakt, wat vergoedt je autoverzekering?

  15 september 2015 | Categorie: Autoverzekeringen

  Je hoopt het niet, maar het kan natuurlijk gebeuren. Je veroorzaakt per ongeluk een aanrijding. Gelukkig ben je in Nederland verplicht om op zijn minst een WA-autoverzekering te hebben. Maar wat dekt de WA-verzekering bij een aanrijding en hoe zit dat met de andere dekkingsvormen? We leggen het je uit. We gaan er dus vanuit […]

 • APK-regels veranderen

  31 augustus 2015 | Categorie: Autoverzekeringen

  Als je een auto in je bezit hebt dan dien jij ervoor te zorgen dat je auto tijdig een APK heeft gehad. De APK moet je op tijd regelen. Als je een nieuwe auto koopt hoef je niet direct te beginnen met de terugkerende APK. Omdat auto’s in Nederland gemiddeld bijna 10 jaar oud zijn […]

 • Gaan de autobelastingen veranderen?

  22 juni 2015 | Categorie: Autoverzekeringen

  De Tweede Kamer gaat kijken naar een voorstel van staatssecretaris Wieves om het systeem van autobelastingen aan te passen. Het huidige systeem moet eenvoudiger worden. Ze zijn nu teveel ingericht op zuinig rijden, maar doordat dit veel vanuit Europa geregeld wordt is deze inrichting niet efficiënt meer. Daarnaast zorgen de huidige autobelastingen voor minder stabiele […]

Kenteken voor oldtimer verzekering vergelijken?
Voor het vergelijken van premies van oldtimerverzekeringen hoeft u niet noodzakelijk een kenteken in te vullen. Als u uiteindelijk de oldtimer verzekering wilt afsluiten dan is dit wel nodig.
Stalling van uw oldtimer
De stalling van uw oldtimer is ook van invloed op de premie van uw oldtimer. Staat uw oldtimer in een afgesloten stalling? Dit kan gunstig zijn voor uw premie.

Oldtimer verzekering vergelijken


DirectVerzekerd.nl biedt u de mogelijkheid om zelf uw oldtimer verzekering te vergelijken. Vul uw wensen in en bekijk het premieoverzicht.