Oldtimerverzekering vergelijken

 • Bespaar op uw oldtimerverzekering
 • Vergelijk zelf premies
 • Binnen één minuut een premie op uw beeldscherm

Oldtimerverzekering Vergelijken – Vergelijk oldtimerverzekeringen online

U vergelijkt online uw oldtimerverzekeringen met veel gemak via DirectVerzekerd.nl. Dit geldt ook voor de verzekering van uw oldtimer. Wanneer u deze verzekering gaat afsluiten wilt u er zeker van zijn dat u alle opties heeft overwogen. Via onze website kunt u online de oldtimerverzekeringen van verzekeraars bekijken. Wij hebben een selectie gemaakt op basis van prijs en kwaliteit.

Met of zonder kenteken?
U kunt oldtimerverzekeringen vergelijken zonder kenteken. U selecteert het model in dit geval handmatig en kunt op deze wijze premies opvragen en een offerte per mail ontvangen. Maar als u de oldtimerverzekering daadwerkelijk online wilt afsluiten bent u verplicht een juist kenteken in te vullen.

oldtimerverzekering vergelijken

 

Wij maken voor de beoordeling van onze dienstverlening gebruik van het beoordelingssysteem van KiyOh. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de beoordelingen 100% onafhankelijk zijn. Per 1 januari 2014 krijgen al onze relaties een beoordelingsformulier toegestuurd.

Weblog

 • Hoe komt u veilig aan op uw wintersportbestemming?

  7 January 2020 | Categorie: Algemeen

  Gaat u binnenkort met de auto op wintersport? Dan wilt u natuurlijk graag snel op plaats van bestemming zijn. Maar veiligheid staat uiteraard voorop. Welke preventiemaatregelen kunt u nemen om veilig aan te komen op uw favoriete wintersportbestemming? We zetten er een paar op een rij! Kies de juiste (winter)banden Winterbanden verkorten uw remweg aanzienlijk […]

 • Huiduitslag door processierups? Uw recreatiepark kan aansprakelijk zijn.

  28 June 2019 | Categorie: Algemeen

  De eikenprocessierups plaag kunt u niet zijn ontgaan. Op tv, radio en overige media is de plaag het gesprek van de dag. Misschien heeft u er helaas zelf al hinder van ondervonden of familieleden. De haartjes van de rups kunnen na aanraking met de huid voor ernstige huiduitslag zorgen, met veel jeuk en rode bultjes […]

 • Hoe hou je de auto koel? 4 tips!

  26 June 2019 | Categorie: Algemeen

  Het begin van de meteorologische zomer op 21 juni j.l. heeft meteen gezorgd voor hogere temperaturen. De afgelopen dagen waren zelfs tropisch warm. Omdat we aan het begin staan van de zomer zullen er gerust nog meerdere (buitengewoon) warme dagen volgen. Leuk als u heel de dag op het strand kunt liggen, maar hoe houdt […]

 • Dekken de woonverzekeringen schade door extreme neerslag?

  17 June 2019 | Categorie: Algemeen

  Waar het voorjaar en zomer van 2018 buitengewoon droog was, zo nat en stormachtig is 2019 tot nu toe. Niet voor niets publiceerde het verbond van verzekeraars in de media het bericht dat de schatting van de schade al tientallen miljoenen euro’s bedraagt. En dit geldt alleen nog maar voor het noodweer van begin juni. […]

Kenteken voor oldtimer verzekering vergelijken?
Voor het vergelijken van premies van oldtimerverzekeringen hoeft u niet noodzakelijk een kenteken in te vullen. Als u uiteindelijk de oldtimer verzekering wilt afsluiten dan is dit wel nodig.
Stalling van uw oldtimer
De stalling van uw oldtimer is ook van invloed op de premie van uw oldtimer. Staat uw oldtimer in een afgesloten stalling? Dit kan gunstig zijn voor uw premie.

Oldtimer verzekering vergelijken


DirectVerzekerd.nl biedt u de mogelijkheid om zelf uw oldtimer verzekering te vergelijken. Vul uw wensen in en bekijk het premieoverzicht.