Rechtsbijstandverzekering vergelijken

 • Bespaar veel geld op uw rechtsbijstandverzekering
 • Snel de rechtsbijstandsverzekeringen van DAS en ARAG vergelijken
 • Onafhankelijk vergelijken

Rechtsbijstand verzekering Vergelijken – DAS

Met DAS Particulier Basis verzekert u zich voor de meest voorkomende juridische risico’s tegen een aantrekkelijk tarief. Het is mogelijk om extra dekking te verkrijgen. Hiervoor kunt u diverse extra modules aan uw rechtsbijstandverzekering toevoegen:

Module Werk
Voor juridische meningsverschillen waar u als particulier mee te maken kunt krijgen. Werk geldt voor alle geschillen die direct te maken hebben met het werk op zich.

Module Wonen consumeren
Heeft betrekking op geschillen die te maken hebben met Wonen consumeren.

Module Belasting, Vermogen en Scheiding
Verzekering voor geschillen met uw belastinginspecteur over uw vermogen en scheiding.

 

Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen online – ARAG

ARAG kent 2 types rechtsbijstandverzekeringen die u bij DirectVerzekerd.nl online kunt vergelijken en afsluiten.

ARAG Rechtsbijstand

Module A – Verkeer
Verzekert u van rechtsbijstand bij juridische geschillen als gevolg van uw deelname aan het verkeer.

Module B – Consument & Wonen
Voor juridische meningsverschillen waar u als particulier mee te maken kunt krijgen. Woonzaken geldt voor alle geschillen die direct te maken hebben met het wonen op zich.

Module C – Inkomen
Heeft betrekking op geschillen die te maken hebben met uw inkomen.

Module D – Fiscaal & Vermogen
Verzekering voor geschillen met uw belastinginspecteur over uw inkomsten- en vermogensbelasting. Ook conflicten over successierecht en onroerende- zaakbelasting vallen onder de dekking.

ARAG Flex Rechtsbijstand

Module A – Verkeer
Verzekert u van rechtsbijstand bij juridische geschillen als gevolg van uw deelname aan het verkeer.

Module B – Consument & Wonen
Voor juridische meningsverschillen waar u als particulier mee te maken kunt krijgen. Woonzaken geldt voor alle geschillen die direct te maken hebben met het wonen op zich.

Module C – Inkomen
Heeft betrekking op geschillen die te maken hebben met uw inkomen;

Wij maken voor de beoordeling van onze dienstverlening gebruik van het beoordelingssysteem van KiyOh. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de beoordelingen 100% onafhankelijk zijn. Per 1 januari 2014 krijgen al onze relaties een beoordelingsformulier toegestuurd.

Weblog

 • Hoe komt u veilig aan op uw wintersportbestemming?

  7 January 2020 | Categorie: Algemeen

  Gaat u binnenkort met de auto op wintersport? Dan wilt u natuurlijk graag snel op plaats van bestemming zijn. Maar veiligheid staat uiteraard voorop. Welke preventiemaatregelen kunt u nemen om veilig aan te komen op uw favoriete wintersportbestemming? We zetten er een paar op een rij! Kies de juiste (winter)banden Winterbanden verkorten uw remweg aanzienlijk […]

 • Huiduitslag door processierups? Uw recreatiepark kan aansprakelijk zijn.

  28 June 2019 | Categorie: Algemeen

  De eikenprocessierups plaag kunt u niet zijn ontgaan. Op tv, radio en overige media is de plaag het gesprek van de dag. Misschien heeft u er helaas zelf al hinder van ondervonden of familieleden. De haartjes van de rups kunnen na aanraking met de huid voor ernstige huiduitslag zorgen, met veel jeuk en rode bultjes […]

 • Hoe hou je de auto koel? 4 tips!

  26 June 2019 | Categorie: Algemeen

  Het begin van de meteorologische zomer op 21 juni j.l. heeft meteen gezorgd voor hogere temperaturen. De afgelopen dagen waren zelfs tropisch warm. Omdat we aan het begin staan van de zomer zullen er gerust nog meerdere (buitengewoon) warme dagen volgen. Leuk als u heel de dag op het strand kunt liggen, maar hoe houdt […]

 • Dekken de woonverzekeringen schade door extreme neerslag?

  17 June 2019 | Categorie: Algemeen

  Waar het voorjaar en zomer van 2018 buitengewoon droog was, zo nat en stormachtig is 2019 tot nu toe. Niet voor niets publiceerde het verbond van verzekeraars in de media het bericht dat de schatting van de schade al tientallen miljoenen euro’s bedraagt. En dit geldt alleen nog maar voor het noodweer van begin juni. […]