Scooterverzekering - Goedkoop Scooterverzekeringen afsluiten

Scooterverzekering vergelijken
Scooterverzekering

Goedkoop Bromfiets verzekeren

Scooterverzekering

Je wilt ozonder zorgen op je scooter rijden? Met een scooterverzekering via DirectVerzekerd is dat geen probleem.  Via DirectVerzekerd.nl kun je snel en eenvoudig van meerdere scooterverzekeringen de premie opvragen. Zoek zelf de goedkoopste verzekering voor je scooter, je kunt hem als je wilt ook direct afsluiten. Direct online scooterverzekeringen vergelijken. Op basis van jouw voorkeuren worden één of meerdere geschikte verzekeringen getoond. Je kunt binnen een minuut een vergelijking maken en binnen enkele minuten je scooter verzekeren.

Je kunt via onze website verzekeringen afsluiten voor verschillende types bromfiets:

 • een brommer met versnellingen;
 • een automaat – kies deze optie voor je scooterverzekering
 • een snorfiets
 • een fiets hulpmotor

Waarom jouw scooter verzekeren?

In Nederland is het verplicht om een WA-verzekering voor je scooter af te sluiten. Als je met je scooter schade veroorzaakt aan een ander dan vergoedt de W.A.-scooterverzekering de schade.

Je kunt je scooterverzekering ook uitbreiden met de dekking W.A. Beperkt Casco (W.A.+) of W.A. Volledig Casco (All Risk). De schade die jij aan je eigen scooter veroorzaakt is dan ook verzekerd. Bij een beperkt casco verzekering zijn de gedekte gebeurtenissen minder uitgebreid dan bij een volledig casco verzekering.

Wij maken voor de beoordeling van onze dienstverlening gebruik van het beoordelingssysteem van KiyOh. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de beoordelingen 100% onafhankelijk zijn. Per 1 januari 2014 krijgen al onze relaties een beoordelingsformulier toegestuurd.

Weblog

 • Hoe komt u veilig aan op uw wintersportbestemming?

  7 January 2020 | Categorie: Algemeen

  Gaat u binnenkort met de auto op wintersport? Dan wilt u natuurlijk graag snel op plaats van bestemming zijn. Maar veiligheid staat uiteraard voorop. Welke preventiemaatregelen kunt u nemen om veilig aan te komen op uw favoriete wintersportbestemming? We zetten er een paar op een rij! Kies de juiste (winter)banden Winterbanden verkorten uw remweg aanzienlijk […]

 • Huiduitslag door processierups? Uw recreatiepark kan aansprakelijk zijn.

  28 June 2019 | Categorie: Algemeen

  De eikenprocessierups plaag kunt u niet zijn ontgaan. Op tv, radio en overige media is de plaag het gesprek van de dag. Misschien heeft u er helaas zelf al hinder van ondervonden of familieleden. De haartjes van de rups kunnen na aanraking met de huid voor ernstige huiduitslag zorgen, met veel jeuk en rode bultjes […]

 • Hoe hou je de auto koel? 4 tips!

  26 June 2019 | Categorie: Algemeen

  Het begin van de meteorologische zomer op 21 juni j.l. heeft meteen gezorgd voor hogere temperaturen. De afgelopen dagen waren zelfs tropisch warm. Omdat we aan het begin staan van de zomer zullen er gerust nog meerdere (buitengewoon) warme dagen volgen. Leuk als u heel de dag op het strand kunt liggen, maar hoe houdt […]

 • Dekken de woonverzekeringen schade door extreme neerslag?

  17 June 2019 | Categorie: Algemeen

  Waar het voorjaar en zomer van 2018 buitengewoon droog was, zo nat en stormachtig is 2019 tot nu toe. Niet voor niets publiceerde het verbond van verzekeraars in de media het bericht dat de schatting van de schade al tientallen miljoenen euro’s bedraagt. En dit geldt alleen nog maar voor het noodweer van begin juni. […]

Scooterverzekering nodig?

Via onze website kun je eenvoudig scooterverzekeringen vergelijken. Heb je de juiste verzekering gevonden? Dan kun je binnen enkele miuten je scooter verzekeren.

Uw bromfietsrijbewijs!

Gefeliciteerd! Je hebt je scooterrijbewijs gehaald. Maar wat moet je nu doen? Hoe krijgt je ook daadwerkelijk je bromfietsrijbewijs in handen? Dat leest je in dit artikel.

Lees meer