Scooterverzekering - Goedkoop Scooterverzekeringen afsluiten

Scooterverzekering vergelijken
Scooterverzekering

Goedkoop Bromfiets verzekeren

Scooterverzekering

Je wilt ozonder zorgen op je scooter rijden? Met een scooterverzekering via DirectVerzekerd is dat geen probleem.  Via DirectVerzekerd.nl kun je snel en eenvoudig van meerdere scooterverzekeringen de premie opvragen. Zoek zelf de goedkoopste verzekering voor je scooter, je kunt hem als je wilt ook direct afsluiten. Direct online scooterverzekeringen vergelijken. Op basis van jouw voorkeuren worden één of meerdere geschikte verzekeringen getoond. Je kunt binnen een minuut een vergelijking maken en binnen enkele minuten je scooter verzekeren.

Je kunt via onze website verzekeringen afsluiten voor verschillende types bromfiets:

 • een brommer met versnellingen;
 • een automaat – kies deze optie voor je scooterverzekering
 • een snorfiets
 • een fiets hulpmotor

Waarom jouw scooter verzekeren?

In Nederland is het verplicht om een WA-verzekering voor je scooter af te sluiten. Als je met je scooter schade veroorzaakt aan een ander dan vergoedt de W.A.-scooterverzekering de schade.

Je kunt je scooterverzekering ook uitbreiden met de dekking W.A. Beperkt Casco (W.A.+) of W.A. Volledig Casco (All Risk). De schade die jij aan je eigen scooter veroorzaakt is dan ook verzekerd. Bij een beperkt casco verzekering zijn de gedekte gebeurtenissen minder uitgebreid dan bij een volledig casco verzekering.

Wij maken voor de beoordeling van onze dienstverlening gebruik van het beoordelingssysteem van KiyOh. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de beoordelingen 100% onafhankelijk zijn. Per 1 januari 2014 krijgen al onze relaties een beoordelingsformulier toegestuurd.

Weblog

 • Uw Motorhelm, wat is de houdbaarheidsdatum?

  16 april 2019 | Categorie: Algemeen

  Ook motor en scooterhelmen raken versleten maar wanneer? De KNMV en MAG  pleit voor een houdbaarheidsdatum op alle helmen naast het keurmerk voor meer duidelijkheid. Na 6 a 7 jaar verliezen de helmen aan kwaliteit, dit heeft tot gevolg dat ze onvoldoende bescherming bieden. De kans op hoofdletsel bij een ongeval neemt hierdoor toe en […]

 • Uw scooter verzekeren tegen diefstal en brand

  14 september 2017 | Categorie: Scooterverzekering

  Net als bij een auto of motor kunt u ook bij een scooter kiezen uit verschillende verzekeringen met ieder een eigen dekking. Optioneel kunt u uw scooter ook verzekeren tegen diefstal en brand. De ideale dekking voor uw scooter hangt voornamelijk af van de waarde. U gaat een oudere scooter natuurlijk niet maximaal verzekeren. Want […]

 • Tips voor het verzekeren van je scooter

  8 februari 2016 | Categorie: Scooterverzekering

  Voor veel scooterbezitters roept het afsluiten van een geschikte verzekering vele vragen op. Is het afsluiten van een scooterverzekering verplicht? En hoe weet je welke verzekering het meest geschikt voor je is? Om je bij vragen als deze wat op weg te helpen, zullen we in dit artikel de belangrijkste feitjes en weetje rond het […]

 • Mijn bromfiets is kapot, kan ik de verzekering beëindigen?

  8 januari 2016 | Categorie: Bromfietsverzekeringen

  In Nederland moeten eigenaren van een bromfietsverzekering de bromfiets verplicht vmet ten minste een dekking voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Hiermee is schade die met de bromfiets aan derden wordt toegebracht gedekt. Maar wanneer je bromfiets kapot is en je er niet op kunt rijden, moet de bromfiets dan nog steeds verzekerd zijn? Ook kapotte bromfiets verzekeren […]

Scooterverzekering nodig?

Via onze website kun je eenvoudig scooterverzekeringen vergelijken. Heb je de juiste verzekering gevonden? Dan kun je binnen enkele miuten je scooter verzekeren.

Uw bromfietsrijbewijs!

Gefeliciteerd! Je hebt je scooterrijbewijs gehaald. Maar wat moet je nu doen? Hoe krijgt je ook daadwerkelijk je bromfietsrijbewijs in handen? Dat leest je in dit artikel.

Lees meer