Scootmobiel verzekering - Online scootmobiel verzekeren

Premie berekenen
Scootmobiel verzekering

Scootmobiel verzekeren

 • Date Format: DD dash MM dash YYYY
 • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Scootmobiel verzekering

Uw scootmobiel is een belangrijk en waardevol bezit. Wanneer er iets met het voertuig gebeurd is het fijn als u een goede scootmobiel verzekering heeft. Bij DirectVerzekerd kunt u een goede verzekering voor uw scootmobiel afsluiten. U kunt deze verzekering online afsluiten. Bent u benieuwd naar de premie? Binnen enkele minuten heeft u de premie op uw beeldscherm.

Varianten scootmobiel verzekering

 • W.A. verzekering
  De W.A. verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid) is wettelijk verplicht. Deze verzekering dekt de schade die u met uw scootmobiel veroorzaakt aan anderen en waarvoor u bij wet aansprakelijk bent. De schade die door uw schuld aan uw eigen scootmobiel is veroorzaakt wordt niet gedekt.
 • W.A. volledig casco verzekering
  Met deze verzekering is uw scootmobiel ook verzekerd tegen diefstal en overige schade.

Andere aanvullende opties waarvoor u kunt kiezen met de verzekering voor uw scootmobiel zijn een ongevallen inzittenden verzekering en een rechtsbijstandverzekering.

Vervangend motorrijtuig voor scootmobiel

Deze verzekering is ook van toepassing op een vervangend, niet aan u toebehorend, gelijkwaardig motorrijtuig. Het eigen motorrijtuig moet dan door reparatie, revisie of een dergelijke behandeling tijdelijk niet beschikbaar zijn. Deze bepaling geldt gedurende maximaal 21 dagen te rekenen vanaf de eerste dag van de vervanging en voor zover er geen dekking is of zou zijn, indien onderhavige verzekering niet zou hebben bestaan, op enige andere polis, al dan niet van oudere datum. De huurkosten van het vervangende motorrijtuig worden niet vergoed.
scootmobiel verzekering

Schade scootmobiel

Heeft u schade aan uw scootmobiel? Dan is het goed dat u een scootmobiel verzekering heeft. Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk uw schade meldt.

Bij schade is het om gebruik te maken van uw scootmobielverzekering tevens noodzakelijk dat u een Europees Schade Formulier invult en naar ons opstuurt. Het is belangrijk dat u uw handtekening en de handtekening van een eventuele tegenpartij niet vergeet. Het is verstandig dat u altijd een nieuw schadeaangifteformulier heeft. Als u geen schadeformulier heeft neem dan contact met ons op. Wij sturen u er direct één op. U kunt het schadeformulier ook downloaden.

Als onbekende derden schade aan uw scootmobiel hebben toegebracht dan adviseren wij u om onmiddellijk aangifte te doen bij de politie. Deze aangifte is belangrijk wanneer de schade verhaalt moet worden bij het Waarborgfonds.

 

 

Wij maken voor de beoordeling van onze dienstverlening gebruik van het beoordelingssysteem van KiyOh. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de beoordelingen 100% onafhankelijk zijn. Per 1 januari 2014 krijgen al onze relaties een beoordelingsformulier toegestuurd.

Weblog

 • Hoe komt u veilig aan op uw wintersportbestemming?

  7 January 2020 | Categorie: Algemeen

  Gaat u binnenkort met de auto op wintersport? Dan wilt u natuurlijk graag snel op plaats van bestemming zijn. Maar veiligheid staat uiteraard voorop. Welke preventiemaatregelen kunt u nemen om veilig aan te komen op uw favoriete wintersportbestemming? We zetten er een paar op een rij! Kies de juiste (winter)banden Winterbanden verkorten uw remweg aanzienlijk […]

 • Huiduitslag door processierups? Uw recreatiepark kan aansprakelijk zijn.

  28 June 2019 | Categorie: Algemeen

  De eikenprocessierups plaag kunt u niet zijn ontgaan. Op tv, radio en overige media is de plaag het gesprek van de dag. Misschien heeft u er helaas zelf al hinder van ondervonden of familieleden. De haartjes van de rups kunnen na aanraking met de huid voor ernstige huiduitslag zorgen, met veel jeuk en rode bultjes […]

 • Hoe hou je de auto koel? 4 tips!

  26 June 2019 | Categorie: Algemeen

  Het begin van de meteorologische zomer op 21 juni j.l. heeft meteen gezorgd voor hogere temperaturen. De afgelopen dagen waren zelfs tropisch warm. Omdat we aan het begin staan van de zomer zullen er gerust nog meerdere (buitengewoon) warme dagen volgen. Leuk als u heel de dag op het strand kunt liggen, maar hoe houdt […]

 • Dekken de woonverzekeringen schade door extreme neerslag?

  17 June 2019 | Categorie: Algemeen

  Waar het voorjaar en zomer van 2018 buitengewoon droog was, zo nat en stormachtig is 2019 tot nu toe. Niet voor niets publiceerde het verbond van verzekeraars in de media het bericht dat de schatting van de schade al tientallen miljoenen euro’s bedraagt. En dit geldt alleen nog maar voor het noodweer van begin juni. […]