Wat is de beste bestelauto(verzekering)?

Wat is de beste bestelauto(verzekering)?

2 April 2019 | Categorie: Algemeen

De bestelauto, je hebt ze natuurlijk in allerlei soorten en maten, op maat gemaakt voor elke branche. Maar wat is nou de beste bestelauto op de markt? En welke verzekering past daar bij?

Volgens de jury van de IVOTY (International Van Of The Year) is dit de bestelauto van de PSA Groupe. Deze groep omvat de merken Citroen, Peugeot en sinds maart 2017 Opel, wat in Groot-Brittannië als Vauxhall op de markt is. Vanwege dezelfde techniek werden de modellen onder 1 naam genomineerd. Dit heeft geresulteerd in de winst van de kleine bestelauto Citroen Berlingo, bij Opel de Combo genoemd en bij Peugeot de Partner. Maar verkoopt de PSA Groupe ook de meeste bestelauto’s?

 

Volkswagen de grootste

 

Het grootste merk qua verkoop in de categorie bestelauto’s is Volkswagen op dit moment volgens kenniscentrum Aumacon. De bekendste modellen zijn uiteraard de kleine Caddy en de Transporter serie. Met ruim 23% marktaandeel neemt Volkswagen  in 2019 tot nu toe ruim afstand van Ford en Mercedes Benz. Vanwege de goede economie stijgt de verkoop nog iedere maand ten opzichte van de jaren hiervoor. U komt waarschijnlijk door het vele werk ook handen (en banden) tekort. Een goede en betrouwbare bestelauto is dan ook onmisbaar in deze tijd, vandaar dat veel ondernemers voor nieuw gaan i.p.v. een 2e hands bestelauto. Dit verklaard de sterke groei qua verkoopaantallen die waarschijnlijk nog heel 2019 door zal zetten.

 

Snel en goedkoop verzekerd

 

Ze zeggen weleens tijd is geld. Natuurlijk is tijd kostbaar, zeker als kleine ondernemer. Daarom bieden we bij Directverzekerd.nl verzekeringen aan die eenvoudig, snel en goedkoop zijn af te sluiten. Wel met een goede dekking uiteraard! Zeker bij een nieuwe bestelauto is dit nog belangrijker.

Uw bestelauto kunt u verzekeren volgens 3 dekkingsvormen: W.A., W.A..+, en W.A.+ Volledig Casco. Belangrijk is om goed na te gaan welke risico’s er verzekerd moeten zijn afgaand op uw werkzaamheden. Hiervoor geldt hoe hoger de dekking des te hoger de premie maar ook hoe beter u verzekerd bent. Bij ons heeft u de keuze uit meerdere verzekeraars en kunt u online verschillende dekkingen/premies met elkaar vergelijken. Bereken snel en eenvoudig uw premie en ga snel de weg op met een nieuwe bestelauto.